Sretno Runi u Juvetu! Sad mozda i osvojite LP, kad je gospodin Liga Prvaka, dosao u vase redove. Jakih 9 godina u Realu. Odlicne igre i jebene brojke je ostavio iza sebe. GG CR7! Molim Boga i Peru da ne dovede onog padavicara u zamjenu.
Ronaldo je za mene najbolji fudbaler ikada Šta je sve čovjek ostvario, a ne znam jel istinita vijest da je bio najbrzi igrac na SP, bar tokom grupne faze, a 34 mu godine. Čovjek je posvećen fudbalu maksimalno i ne misli stati. Samo se nadam jednom kad zavrsi fudbalsku karijeru da nece poceti pametovati kao Pele i Maradona.
nije on za trenera i mislim da on nece ici u te vode on je vise ovako sminkeraj i biznismen...nije ni trenerski posao za svakoga ali nije covjek zavrsio karijeru,samo je presao u drugi klub...gledati cemo mi jos vrhunskog fudbala od njega
Valjda uspije u Juventusu odigrati solidan nivo. Teze ce mu biti jer osim godina ima i prgavu Seriu A gdje ce ga lomiti. Real odlican posao napravio prodajom kad se vidi cifra od 105 miliona eurica Steta sto Buffon ode, mogli su pokusati nesto u duetu. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Pirlo je sa 32 godine prešao u Juve, Barzagli sa 37 je standardan bio prošle sezone, Totti je igrao do 40 godine. Jeste da se CR7 oslanja na brzinu i fizikalnost, ali je izuzetno inteligentan igrač, povrh toga potpuni profesionalac, ne znam da li je ikada pauzirao više od dvije sedmice zbog povrede i sl. On je LeBron preveden u nogomet što se tiče fizičke spreme. Ako se za ikoga može reći da će igrati na super nivou i u kasnim 30im, to je Ronaldo. Za osvajanje LP potrebno je prisustvo veterana i mislim da je uradio vjerovatno najbolji mogući potez. Juventus ga može dozirati baš kako treba u Serie A. Pokupit će vjerovatno sve Serie A u ove četiri godine, za LP se ostaje vidjeti, ali je definitivno Juve među favoritima. Legendarna karijera koja će još itekako po mom mišljenju potrajati u narednim godinama.
Da se samo ne ponovi historija kao onda "pravom Ronaldu" u Interu pa i Milanu. Slazem se da se Portugalac odlicno sacuvao nadam se nekim magicnim potezima jos koju sezonu. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Mislim da Ronaldova starost i spremnost nece biti problem. Taj lik je olicenje predanosti u svoje tjelo, i generalno predanost u rad. Za mene je jedino pitanje kako ce se uklopiti u novu ekipu i sistem. U Realu sve je oko njega gradjeno, i ekipa i igra. Juve je imao i bez njega jaku ekipa, sa njim jos jacu, samo je pitanje kako ce funkcionisat zajedno.
Mora da se salis Lik pretrci, otme lopti i ima korisnih pasova kao svi ostali zajedno. To sto izgubi neku loptu i ima poneki kritican faul je samo zato jer je kod lopte 80% vremena. Meni je veca misterija Rakitic, kojeg nisam vidio da igra uopste. Kazu 'covjek odluke', valjda sto ga trener bira da zadnji puca penale U svakom slucaju, cestitke za komsiluk. Engleska nije pokazala nista, bas nista.