https://forum.hardwarebase.net/index.php?threads/all-about-my-car-cars.26315/page-382#post-518475 Nadovezujemo se na temu, hajde da vidimo/cujemo sta obicno imate u frizideru Ovo je bilo kod mene dok sam bio momak i frizider koristio samo za sebe Sasvim slucajno imam ovu sliku, uslikao tek kad sam kupio frizider. Trenutno stanje uslikam kad dodjem kuci
Suhovine i sirovine generalno. I dok sam pio RB njega je bilo hrpu.. Sad sam na kofeinskim bobama koje su dio moje terapije. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Jaja, povrce(paprike,tikvice...), zelena salata(paradajz,krastavice, puterica), piletina Mlijeko, sokovi. A zamrzivac pun klinac
Nešto sad gledam prvu sliku u temi i kontam kako bi Heroic trebao poraditi na ekologiji svoje jetre i bubrega više nego što radi na ekologiji okoline
Pa dobro rekao je da je to iz momackih dana. A ako iceg u mom frizideru nema onda su to gazirani sokovi. To se pije samo kad gosti dodju. Sent from my SM-G925F using Tapatalk
i kod mene nema gaziranih sokova...imam domace sokove,kasasti od jabuke i dunje i od grozdja (ja ga zoveom eliksir ) obicno kod mene u frizideru ima suhis sir,kajmak,pivo,limun,voce,sudzuke,domaci sir i tako to mati je sada u peMziji,pa kuha svaki dan,tako da sam izbacio iz upotrebe junk hranu,pastete,selame i ostalo...to sam uvijek slabo jeo ali sada bas bas rijetkost,pastetu nekada uz vruce kifle a i dok je mati radila i manje kuhala,onda sam narucivao hranu ili jeo u gradu...vecinom su to kuhanja (grah,gulas,ajmokac,cevapi u saftu i tako to)
Ma tema je vise bila onako, sta generalno konzumirate od hrane, sasvim slucajno nastala iz one druge teme o autima Sto se tice moje jetre ono je bilo kad sam tek kupio frizider, pa bilo cascenje i za majstore i tako to, ja od onih svih gaziranih samo Colu pijem. Kod mene je obavezno mlijeko, voda, jaja, povremeno coca cola i eventualno neka salama/sudzuka narezana, toga uvijek ima, ostalo kako kad.
Ja pijem samo Colu Zero, pošto voda iz česme u Tuzli malo baldiše. A kad već kupujem, ne dam pare za vodu.
Jao logike majoko mila. Pa nema većeg otrova od te kole zero. Shavti ovo kako hoćeš, ali jednostavno ne mogu shvatiti da ljudi ovako razmišljaju, a i generalno da im je nivo znanja o osnovinim stvarima nula.