Star Wars : The Old Republic MMO

Discussion in 'Igre i konzole' started by Neo Bahamut Zero, Oct 22, 2008.

1. monK

monK Komšija

Nevezano za temu, GW se dobro drži, a bogami i EVE :smt003
    *srednji prst*

Vezano za temu
    *dižem 2 prsta*

iako spadam u populaciju koja slijedi MMO tokove sile.

Nekad nešto je bilo najavljeno da paralelno rade SP Kotor i ovaj MMO...Ne znam sad da li je to bio pokušaj razblaživanja bijesa za ovisnike u single playu.
    I da, nekako slutim odsustvo balansa u odnosu Jedi - Sith izbora kod igrača...Treba to odmah nerfati nekako...

2. Esh

Esh HWB

Mislim da Bioware nema kapaciteta da paralelno radi na dvije ozbiljne igre.
    Vezano za balans, nije problem Jedi-Sith, vec sto ce 95% ljudi izabrati te likove. Stvarno me interesuje kako ce to na kraju ispasti. Ako ne budu znali napraviti, George Lucas treba da ode u Blizzard i dadne im pare da naprave igru :)

3. monK

monK Komšija

Pa mislim i govorim o tome da će 95% njih izabrati Jedi klasu/rasu/profesiju/šta je već da igra.

4. Esh

Esh HWB

Mozda to tako treba i prihvatiti da ce biti i to je to. Probali su sa Galaxies bez Jedija i nije uspjelo. Mozda ljudi jednostavno hoce lightsaber/force MMO krkacinu i to je to.

5. Esh

Esh HWB

Link: http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1143

6. monK

monK Komšija

Uh, ja kad čujem uvodnu temu (muzika), jeza me hvata. Ako nešto volim u Star Warsima jeste ta melodija.

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  7. Ronaldo_9

Ronaldo_9 Aktivista

A tek zvuk borbe i lightsabera. :p

8. ming

ming Veteran foruma

Ova animacija owna kompletan lucasov shit koji je snimio u rasponu od 30 godina.

9. bhd

bhd Veteran foruma

Premocno izgleda, premocno... :smt004 :smt004

10. Esh

Esh HWB

11. Esh

Esh HWB

12. Loki

Loki Komšija

Da ne pobjegne ovaj thread. :)

This is a collection of all the gameplay footage shown so far for The Old Republic.

13. Esh

Esh HWB

Jos uvijek cekamo na interfejs :)

14. Esh

Esh HWB

15. Esh

Esh HWB

16. Esh

Esh HWB

17. Esh

Esh HWB

18. extibo

extibo Komšija

Na osnovu cega hype? Jos jedan WoW killer? :lol:

Samo zaobilaze pitanja. Beskoristan Q&A imo. :roll:

19. Esh

Esh HWB

Sam Star Wars je hype, uz to dodas marketing i ove redovne sesije, najave, trailere i slicno. Kada igra bude blizu zavrsetka, reklamna kampanja ce biti veca od svih do sada vidjenih za MMO igre, to je poenta.

20. AdoSA

AdoSA Komšija

Pa mogu ti reci da to ima smisla ...
    Mislim da je vrijeme da se skine WoW sa trona. Bilo koja igrica, ma kako dobra bila, treba da ustupi mijesto nakon nekog vremena drugoj radi samog napretka igara. WoW je postao u zadnje vrijeme previse komercijalan i mislim da sve vise igraca zeli da se na trzistu pojavi nesto novo. Dobra reklamna kampanja ce svakako da utice na pocetni talas igraca :)