Telemach oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by burner, Jun 5, 2007.

1. Haker

Haker Veteran foruma

Pa moja tv ima kriminalan izbor kanala. Ako nam uvale moju tv i telecom internet, a da nemaš nikakve druge opcije kako to moze biti po zakonu?

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

2. AggressoR

AggressoR Komšija

Sta je po zakonu u ovoj drzavi?

(jel jos uvijek ne mozes vracati sve kanale unazad na moja tv?)

3. selvin

selvin Moderator

Sta ima na Telemachu interesantno sto nema na BHTelecomu?

4. selvin

selvin Moderator

Sve bitne mozes.

5. AggressoR

AggressoR Komšija

Ali znaci ne mozes sve?

6. Haker

Haker Veteran foruma

Ne znam, zadnji put kada sam vidio taj moja tv izgleda kao app sa početka 2000. Sa druge strane Eon je sigurno bolji app.

Ja ne gledam tv nikako ali vidim nema N1 i sport klub

7. selvin

selvin Moderator

Na SK nema nista, na Arenama vecina liga, liga prvaka, kupovi itd. SK ima samo F1. Arena je 5x bolja. Ne znam ima li N1, ne gledam to. Moguce da nema, pricalo se prije da nije bilo.

BHTelecomov android box je top, ja instalirao max i stremio na njeg, gledam sve sto mi srce pozeli, ne treba mi 5000 kanala. Samo se nema vremena :)

Ja sve sto gledam mogu vratit, mozda ne moze HRT3 ili TV Zivinice, sta znam... Vidio sam kad prolazim kroz EPG da je jedan od 20 ne mozes. Vjerovatno problem licenciranja, nije uopste problem mogucnosti platforme.

8. Haker

Haker Veteran foruma

Pa jedino sto na tv gledam je F1 :D
    Hajde ako je android box vjerovatno je isti fazon kao eon, to je dobro.

9. Qler

Qler Veteran foruma

Sta cemo ako SK ostane bez F1?? Ima li ikakva alternativa da to gledamo?

10. Haker

Haker Veteran foruma

Ma ja gledam preko live streama 90% sky sport najbolji prenos.

11. nivla

nivla Komšija

imam eon i moja tv, eon je bolja slika, mojatv arris sasvim korektan i vecinu kanala mozes vracati
    dok je star bio fox moglo se i tamo vracat, sad cini mi se moze na serijama a filmovi ne mogu, nekad je moglo sve, vjerovatno autorska prava
    generalno dobro je sto na oba kad vratis nesto ide automatski play onog sto je sljedece
    na logosoftu to nije slucaj isti je box bio ko na telecomu (arris), na logosoftu nije s daljinskim koji dolazi uz box radilo saltanje kanala na plus i minus i morao si pritisnuti ok da ti prebaci na kanal, daljinski bio problem jer sam to mogao uraditi sa daljinskim od mojatv na logosoftu, takodjer na logosoftu je bio ocajan epg i saltanje kroz isti, bukvalno nisi mogao jednostavno vratiti nesto i nisu imali autoplay sljedeceg sadrzaja kod vracanja, smijesno je bilo i da ubace poljsku sinhro na vracanju a u regularnom terminu bude bhs

12. senad_986

senad_986 Komšija

Arena preuzima F1 od naredne godine ako se ne varam. Definitivno ide na Arenu, samo nisam siguran od koje sezone.

13. AggressoR

AggressoR Komšija

2026 ja mislim.

14. zoi

zoi Veteran foruma

Arena se pokazala kao izuzetno potkapacitirana kada su preuzeli fudbal, tj ove glavne lige od sport kluba. ne znam kako će biti sa F1. Hajd tu makar imaju manje, pokrit će sa jednim kanalom.

Najbolje bi bilo samo Internet da se može i uplatiti F1 pretplatu za prijenos. To bi bila fantazija.

Qler and Haker like this.
  15. zoi

zoi Veteran foruma

16. mobsterc

mobsterc Overclocker

Jel ima jos neko problema sa telemachom u zadnje vrijeme, uspori konekcija. Nekada pomogne restart modema, ali jos jedan jaran sa podrucja centra se zali na slicne simptome. Kontam da nesto ne testiraju pred prodaju bht-u…

Last edited: Feb 3, 2025 at 12:21 AM
  17. nivla

nivla Komšija

meni se desava, nekad dodje sebi samo od sebe, jednom sam morao modem resetovati

18. Qler

Qler Veteran foruma

Ja fakat nemam nikakvih problema, bar za sad...

19. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

20. Haker

Haker Veteran foruma

Meni odlično radi sve