Telemach oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by burner, Jun 5, 2007.

1. zoi

zoi Veteran foruma

Na to bih i ja pristao. Možda odem sutra do poslovnice pa da vidim.

2. DSA

DSA Aktivista

Odi do Radnicke, ne na salter nego tamo one kancelarije iza pulta, trazi da razgovaras oko ugovora

3. AggressoR

AggressoR Komšija

15% od cijene eon duo premium prvi 12 mjeseci i dva dodatna stb uredjaja besplatno dvije godine.
    12 km sama dva dodatna kostaju.
    (288 KM na njima ustede imam + tih 15%)

Danas potpisa, ali vidim da krece od 1.04 ugovor a tek sazna da se od tog datuma gase SK kanali. Hhh

Jedini i pratim f1. Na iptv za sad uvijek imaju 3-4 kanala koja prenose i nema problema.
    (Ujedno gledam i na Sk i na iptv)

Ali ako ne uvrste arene u roku 1 mjeseca nakon ukidanja Sk ima da raskinem ugovor.

4. Haker

Haker Veteran foruma

Kada su rekli da gase SK?

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

5. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Mislim nekad ove hefte je trebalo.

6. Haker

Haker Veteran foruma

Trebalo ali evo tu su. I da li je ta informacija da se gasi potvrđena od strane telemacha?

7. selvin

selvin Moderator

Pa komentatori su se oprostili vec :) Mozda je neki tranzicijski period par dana. Mislim da se trazi mjesto gdje da sadrzaj ubace u arene. I onda ce sav sadrzaj bit i na Telemachu i na MojaTV, nadam se.

8. Patton2410

Pa svi mediji su objavili da se gase SK kanali. To sto kasne dan sa gasenjem ne znam zasto je tako.

9. Haker

Haker Veteran foruma

Pitam radi F1. Alternativa je da uplatim na F1.com ali gledam na SK uredno sutra treninge prenose.

10. Patton2410

Vidim da Arena vec zaposljava komentatore za sportove koje preuzimaju. Jucer objavili da ce Edin Avdic komentarisati kosarkasku Europa Ligu.

11. selvin

selvin Moderator

Stoji na Arena Premium 2 da je trening.

Edit:
    https://www.tvarenasport.com/tv-scheme
    Scroll dole na Premium 2 i prebaci na 04.04.

Edit2: Lazna dojava, izvinjavam se :) sad gledam na mojatv epg i nema. Provjerim opet ovdje, kad ono ovo je raspored samo za Srbiju, ima gore da se prebaci na BiH.

Last edited: Apr 3, 2025
  12. Haker

Haker Veteran foruma

Ali npr ne vidim drugi trening koji je u 8.
    Vidjet ćemo, na SK pokazuje da ce sve prenositi i jos uvijek su tu. Vjerujem da ce to riješiti bezbolno tj da arene predju na telemach ili sta su već skontali. Ako tako bude to je win win za sve iako ne gledam foodball i te druge sportove

13. selvin

selvin Moderator

Editovao sam opet, izvini greska. Ono je za Srbiju.

Haker likes this.
  14. AggressoR

AggressoR Komšija

SK ce jos ostati neki period na telemach ali su samo sad Hrvatski komentatori.
    4K SK je izbacen iz ponude (steta, konstano su vrtili snimek utrka ili direktan prenos)

15. Picoooka

Picoooka Komšija

Tako je SK ostaje do daljnjeg i to su potvrdili iz telemacha,a sve dok se ne rijesi kupoprodaja.Ukida se kako rece kolega samo SK 4k.

Haker likes this.