Telemach oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by burner, Jun 5, 2007.

1. selvin

selvin Moderator

Ma sve 5, samo uzivajte dok telecom ne dodje :)

2. AggressoR

AggressoR Komšija

dams82 likes this.
  3. dams82

dams82 Overclocker

Duo premium. Ovo je kod buraza što sam ja mjerio, eon full.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

4. AggressoR

AggressoR Komšija

EON Premium Duo
    (1 eon box, 1 D3 mini i cisko 4682 v2-d3. Ova dva sam dobio djabe i ne placam nista dodatno, a eon box je vec ukljucen u paket)

dams82 likes this.
  5. Haker

Haker Veteran foruma

Evo da ne naruše tradiciju od svake godine. [​IMG]

Picoooka likes this.
  6. zoi

zoi Veteran foruma

Super, znači ide novi raskid ugovora.

7. nivla

nivla Komšija

mene su obecali nazvati da ne raskidam ugovor, dace valjda nesto u kompenzaciju

8. zoi

zoi Veteran foruma

Zvali su nas i prošle godine tako pa su to sve tanke ponude. Nisu htjeli dati ugovor koji dobijaju novi korisnici. Tek nakon što je od javljeno sve, zovu nakon 2 sedmice eto možemo vam sad ponuditi kao novim korisnicima. Pijačarska politika, na koliko koga ulove.

9. Haker

Haker Veteran foruma

Nude 10km manju cijenu. Kako to ide sa raskidom, mogu li raskinuti i nastaviti koristiti telemach?

10. Haker

Haker Veteran foruma

Cjenovnika usluga imaju prava u pogledu važećeg ugovora, propisana Pravilom 69/2013 o uslovima pružanja javnih usluga.

Volim kako su ovo upakovati da nigdje ne napisu raskid ugovora

zoi likes this.
  11. zoi

zoi Veteran foruma

Vjerovatno misliš da raskineš obavezni ali nastaviš biti korisnik. To nisam radio, vjerovatno možeš jer je to opet njima u korist.

12. Haker

Haker Veteran foruma

Da, mada koja je poenta, preci ću sa ovog paketa na ovaj slabiji, nema smisla vise biti na ovom paketu radi bržeg interneta, dovoljan je i ja ovom manjem paketu.

13. Picoooka

Picoooka Komšija

To sam i ja mislio isto da sa premium trio odradim downgrade na full duo i napravim ustedu 22 km jer svakako mi fiksni telefon ne treba.

14. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

e baš se obradovah danas kad pročitah da povećavaju cijene paketa, jedva sam čekao da se ispuni neki od razloga za prijevremeni raskid ugovora i vraćanje na logosoft (s kojeg nisam ni trebao odlaziti).

15. AggressoR

AggressoR Komšija

Meni istice u aprilu, konstano zovu (ne javljam se) ili kad ode da platim daju ponudu (uvijek dobijem dosta dobru ponudu) ali ova poruka danas + 3KM tjera me od potpisa. Nije da imam neku drugu opciju, ali kako je krenulo uzet cu neki nizi paket i cao.

I jos sad kad istekne ugovor, nema vise ni Tidal.
    (valja makar playliste izvuci)

16. p4ja

p4ja Komšija

ma koji crni logosoft, 15 godina sam ga koritio, ne moze se porediti sa ovim

17. Qler

Qler Veteran foruma

Ma ja nemam validne alternative. Lik i BHT nema optike, brzine kriminalne. Plus jedino od sporta što gledam je F1 a to nema lol. A najbrže od BHT što mogu dobiti je 10/1

18. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ma bez optike nema potrebe prelaziti. Samo ovaj bezobrazluk operatera nema mjere...znaci za 3 godine je poskupilo 10ak KM ili cak i vise ?

A nista se u semi ili usluzi nije promijenilo.

19. 7mediN

7mediN Novi član

telemach u hrvatskoj ima internet 2000/2000 za 35 eura, u mene otprilike toliko dodje eon duo 250/20

zoi likes this.
  20. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

meni je bolji bio, na telemach sam se vratio zbog u tom trenutnku malo bolje ponude na 2 godine ugovora, ali sad s ovim poskupljenjem nema više smisla. i već sam prešao na logosoft.

a da ne govorim da ću sad plaćati 19KM manje mjesečno.