Re: digitalna tv u Tuzli Poslao sam im upit. Pitao sam kad bi moglo poceti prikljucivanje korisnika na novu infrastrukturu, i pitao zasto informacija o paketima na sajtu nije potpuna, tj. zasto nije navedeno da se ponudjene cijene odnose samo na prvih 6 mj. trajanja ugovora, dok se preostalih 24mj. placa puna cijena. Sve mi mirise na pokusaj obmane korisnika, jer vecina ne cita uslove ponuđenog ugovora.
Re: digitalna tv u Tuzli Jer te cijene koje su prikazane ja htjeo uzet, kako to 22 km da imas takvu ponudu damn Ja htjeo ovu tv super net uzet, na flyeru ima na internetu nema tog podatka.
Re: digitalna tv u Tuzli Miki maus firma draže mi je imat 5mbita al stabilnih Znači TV plus internet me izadje 29KM
Re: digitalna tv u Tuzli Cijena optickog kabla je neku marku po metru, oni sigurno koriste s anti rodent zastitom koja je malo skuplja. Cijenu diktira i broj core-ova, ali opet ne toliko jer to vise nije skupo kao prije
Re: digitalna tv u Tuzli telemah je kupio bhb kablovsku i oni ulazu u novu infrastrukturu po selima kako ce biti vidjecemo, u mom komsiluku su dijelili cisco opremu
Re: digitalna tv u Tuzli kolins kakva je situacija kod tebe sa DVB-C ? imas li problema sa signalom na nekim transpoderima ?
Re: digitalna tv u Tuzli Evo novih paketa u TXTV-u..meni danas u sanducicu letak dosao..a na web portalu vidim postavili su..nije lose ovo mi lici kao kod telemach-a lagano se txtv blizi telemach-u http://www.txtv.ba/tx-2-ki-kablovska-tv-internet Ovi u BH Telecom bi se lagano trebali zabrinuti sta ce napraviti za ovu godinu ! jer ja placam 30.30 KM dobijem ovo a to sada kod txtv dobijem 50/3 Mbps brzinu za 29.90 KM i jos + imam kablovsku TV
digitalna tv u Tuzli I sta sad ako ukinemo bh telecom moramo platiti onaj popust sto smo ostvarili do sad? Koristi li iko ovu txtv, kakva je stabilnost?
Re: digitalna tv u Tuzli zdici, mozes li potvrditi ovo sto su kolege ranije navele? da na tom letku pise da je ta cijena u prvih 6 mjeseci, a da se preostalih 18 mjeseci placa ta "prekrizena" cijena.... kontam da mozda nisu promjenili politiku
Re: digitalna tv u Tuzli jest upravu si..prvih 6 mjeseci je ovako a onda ovo gore prekrizeno na letku ide po toj cijeni sitna slova dole ispod letka treba citati mada po meni opet ima dobrih paketa kablovska + internet za izabrati
Re: digitalna tv u Tuzli pa to je onda fakat pokusaj obmane, jer su na sajtu naveli jedno, a na letku drugo ccc
Re: digitalna tv u Tuzli aaaa evo sjetili se izmjeniti na sajtu, tj. uskladiti ga sa letkom... znaci da je kritika koju sam poslao imala efekta... http://txtv.ba/tx-2-ki-kablovska-tv-internet
Re: digitalna tv u Tuzli U odnosu na koga i gdje? Za zavidovice, gdje imas od aktivnih providera Bitchnet i DUAL.BA, ovo nije uzasna ponuda... Kod BHTelecoma za 43KM dobijes 15/1Mbps neta i to je sve... Za skoro iste pare dobijes mojaTV net sa 5Mbps. Kod DUAL-a ja imam 15/3Mbps za 40KM samo net, bez ikakvih kanala. Gledajuci pakete kod txtv iz pribliznog cjenovnog rang-a, ovi ostali daju dosta manje. Konkretno za 43,9KM dobijes 25/2Mbps net-a, 150 digitalnih i 60 analognih kanala. U kvalitet usluge ne ulazim, jer ne znam kakvi su... Gledajuci generalno, u odnosu na ostale providere u BiH, ti si u pravu... uzasna ponuda.
Re: digitalna tv u Tuzli Uzas u odnosu na bh telecom a uzimajuci u obzir rizik pri prelasku i ne uzimajuci u obzir tv jer mi ne treba, daleko je ovo od telemacha.
Re: digitalna tv u Tuzli a ja mislio da meni 50/3 dl/up ne valja >.< ....vidim zavidovici su jos uvijek u 2005-oj
Re: digitalna tv u Tuzli sto se tice digitalne DVB-C od 170 kanala digitalnih jer analognu vise ne skeniram niti pratim..mogu reci da sam zadovoljan na Pink paketu ima uvijek se naci film za gledati a tu su i Cinestar kanali 2x za gledati filmove..sto se tice sporta arene su 1,2,3,4 u SD i HD rezoluciji i ima Eurosport i Eurosport 2 jos ako bude SK1,2,3 bice kompletna ponuda..mislim da se po Zavidovicima jos uvijek radi sa mrezom pa tako da zavrsetak radova mozemo ocekivati tek oko marta e onda poslije marta Internet uvesti sve dolazi optikom preko Doboja iz Elta Kabel Doboj do Maglaja gdje je TXTV Maglaj pa do Zavidovica a dalje se planira ici do Žepča..Ide Elta kabel ulazi snazno na podrucje Federacije BiH preko TXTV Tuzla