Re: digitalna tv u Tuzli moze li neko provjeriti da li TXTV radi sada ovo optiku u Zavidovićima ?? jer vidim vuku po 2x kabla jedan za TV drugi za Internet izgleda..i kazu sve ce kopati do stanova i kuca(kablovi pod zemljom)..mada ja kod sebe necu dati da mi kopaju vec da mi vuce kao i sada zracnom linijom !
Re: digitalna tv u Tuzli TXTV, Tuzla. Nestali Cinemax kanali. Zna li iko zasto? Zvao ih, niko se ne javlja. Hvala.
Re: digitalna tv u Tuzli TXTV radi instalaciju u mom naselju, optika. Zanima me kakva su iskustva sa TXTV televizijom a posebno Internetom, jer imam namjeru da otkačim BH Telekom, pa me zanima ima li ko TXTV i kako fercera.
Re: digitalna tv u Tuzli ja koliko cujem od raje iz Doboja i Banja Luke ko ima optiku do kuce i opticki Internet da radi odlicno svi prezadovoljni sa optickim Internetom..mada ja jos cekam da pojeftine cijene optickog Interneta pa da predjem na optiku po Zavidovicima isto sve stavljaju optiku do stanova a kuce su malo zapostavili. Magnifico odkud tebi da je Cinemax bio u TXTV ??? Koliko ja vidim dodan je novi kanal TV Doboj to je najnovije u DVB-C mrezi a Cinemax nisam primjetio
Re: digitalna tv u Tuzli Moram pohvaliti TXTV internet, stigla je optika u kuću. Stabilnost bolja od ADSL-a, ping mnogo mirniji prema vani. http://www.speedtest.net/my-result/5537612004 Uzeo sam ovaj start paket 10/1.5. Mnogo bolje nego usranih telekomovih 10/0.384 koje mi nisu mogli dati.
Re: digitalna tv u Tuzli Vala meni je internet katastrofa. Ako imam dva paralelna downloada ili sesiju na skype konekcija gotovo sigurno puca, modem se rekonektuje. Kontam sad da uzmem pojacalo signala, imam 2 TV-a + modem (iskoristeni svi ulazi na splitteru). Posto mi u stanu signal dolazi direktno iz kutije slika je dobra na oba televizora, a kablovi su ukopani u zid, tako da ne bi trebalo da je do kabla. Jos gora situacija ako razvodis kabl na vece duzine. Kod rodbine kuca do kuce i razveli su kabl do druge kuce preko tavana i u toj drugoj kuci ne valja slika ni na jednom TV-u, a internet uopste tu ne radi, ne moze da dobije link.
Re: digitalna tv u Tuzli kod nas u Zavidovicima TXTV radi optiku samo za zgrade (stanove) na kuce ne stavljaju jos optiku nego ostaju stari kablovi..kome se zaliti ? kad vec radi optiku sta im fali i svaku kucu povezati na optiku.
Re: digitalna tv u Tuzli Famozna optika hehe , ako je HFC (hybrid fiber-coax) mreza uradjena kako treba ne treba ti uopste fiber do kuce. DOCSIS 3.0 vec moze isporuciti preko 1 gigabit bez problema a sa DOCSIS 3.1 standardom do 10 gigabita. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Re: digitalna tv u Tuzli Pa to je u urađeno, optika do ulice tj ispred kuće i onda Coax, oni već mogu da isporučuju 100 Mbitne pakete. Oni to zovu FTTB. Ja recimo ovakav ping prema Europi na ADSL-u nisam mogao nikada imati. Da ne govorim o usranoj brzini koja nikad nije deklarisana kao na ugovoru kod BHT-a. Kablovska im je bolja od Moje TV, HD kanali bolje izgledaju.
Re: digitalna tv u Tuzli opticki Internet brzine ludilo koristi li neko vec opticki Internet ? zadovoljan ? posto ja planiram uvesti ali tek na ljeto jer sam vezan ugovorom do ljeta na ADSL
Re: digitalna tv u Tuzli TX DUO M se paket isplati uzeti televizija + opticki Internet 50/30 Mbps i mislim da broj kanala ostaje isti 171 TV + 6 radio kanala..ne znam odakle im 120 TV kanala kada te nemogu ograniciti. Za cijenu od 41,90 KM nakon 6 mjeseci. Za te pare ja placam trenutno 16 KM TXTV + Internet ADSL 15/1 =30.30 KM = 46,30 KM tako da mi se isplati uzeti duo paket veca brzina hem jeftinije.
Re: digitalna tv u Tuzli Koji je fazon sa njihovim optickim interenetom? Ima li neka "caka"? Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Re: digitalna tv u Tuzli Kako mislis caka, evo 6 mjeseci sam na optici nije mi niti jednom pukla konekcija. I imam deklarisanu brzinu u 100% vremena. Kako sam se rijesio BhT-a glava me nikako ne boli.