Re: digitalna tv u Tuzli Kad je dostupno meni koji sam 20 kilometara daleko od grada. Zasto ne bi bilo dostupno u gradu. Kako znam TXTV je rekonstrusiao sve mreze na optiku. Eno ih u Zenici uvode optiku do stana.
Re: digitalna tv u Tuzli Ja sam pitao pocetkom prosle godine i nije bilo kod mene, a na Mejdanu sam u Tz. Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: digitalna tv u Tuzli Kod mene su u naselju uradili podzemnu opticku mrezu do svake kuce (stana). Kako znam radili su rekonstrukciju mreze i u tuzli, sad im je telemach glavna konkurencija u Tuzli i oni razvlace optiku duz grada pa raspitaj se. A nazovi i pitaj ponovo da li imas dostupnost. Ako nije FTTH ako je FTTB to jest optika do ulice i to je 10x bolje od telecoma.
Re: digitalna tv u Tuzli Kako mislis bolji? Cuo sam od dosta ljudi da imaju gadnih problema sa netom i vracaju se na ADSL.
Re: digitalna tv u Tuzli Prije par godina jesu imali probleme zbog lose mreze, u zadnje dvije godine su nadmasili bht u svakom pogledu, meni je posebno drago jer svake godine neko povecanje brzina. Mislim kad bi BHT povecao brzine jos jednom da bi im se mreza raspala.
Re: digitalna tv u Tuzli Optika ili kablovska ? Znam da je Telemach dostupan u nekim dijelovima Tuzle sa kablovskom, ali pitam za optiku
Re: digitalna tv u Tuzli Inspekcija potvrdila: TXTV nelegalno gradio mrežu u Zenici, slijede prekršajne mjere https://www.zenicablog.com/inspekcija-p ... jne-mjere/
Re: digitalna tv u Tuzli ne cudi me, u Livnici su Ostrakovic i Juric bili direktori, a drug mi dole radio i kaze muljatori teski. Sad je jedan dir. txtv a drugi nesto petlja s telemachom u Tz
Re: digitalna tv u Tuzli Kako se zove taj Prljaca, nisam u toku, znam da je bio Muhamed Tokaca vlasnik duze vrijeme
Re: digitalna tv u Tuzli Kad smo vec krenuli po imenima, nije nijedan od tih ni vlasnik nit je ikad bio. Sabahudin Bešić je bio i ostao vlasnik i mozete provjerit i u registru. Isto i za Telemach, Juric nije direktor, mozda kakve poslovnice i slicno.