Uvijek sam volio taj film. Igricu DUNE 2000 sigurno imam 1000 sati odigrano. Knjige jos na zalost nisam poceo citati ali uskoro.
Sto se tice Netflix originala izasao 'The Forgotten Battle', WW2 film. Nisam ga odgledao jos ali mi izgleda ok. Dodao sam ga sebi u listu.
Odgledao ga ja sinoć. Ništa posebno, čak mi je i dosadan bio. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Odgledah Dune meni super legao.Nadam se da ce ovo biti trilogija neka. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Pola sata stimam TV, za malo nisam čaprk'o servisni meni da bi nastimao DUNE. Kad ono takav film. U zadnje vrijeme nemam tolerancije za ovakva umjetnička izražavanja da je zlatan. Neka neko drugi napreže oci. Spoiler Svakako treba sacekati da li ce se uopste snimiti PT2 i da li tim dijelovima ima kraja pa cu ga lagano odgoditi.
Silovanje dark scena sa digitalnim kamerama. Hem desaturirano do bola hem furanje na snimanje scena bez dodatnog osvjetljenja. Kriza film uglavnom.
Ništa se ne dešava u filmu, mogla je komplet knjiga stati komotno. Mislim pogledaj Lotr kako se adaptacija knjige radi. Ovdje je sve razvuceno prikazuje sletanje 5min, bitne stvari izostavljene