Ma ja, bas kako opisa gore Dino, pravi spasilac i slican. Mada par scena vadi film, ostalo osrednja zalost. ----spoiler obrisan Sto rece, lagano ko BW i ostali, ode u b kategoriju laganini. sorry
Odgleda i ja sinoc film,ono uz cackanje mobitela...moze se pogledati,samo sto je zadnjih 5 njegovih filmova isto...barem ovih sto sam ja gledao Upadne slucajno u nevolje i onda krenu svi na njega a on ih sve jednog po jednog poskida i to bez ikakvog kajanja
Jedino da u tražilicu upišeš hrvatski prijevod... Inače iz 2021 izgleda svi imaju, iz 2020 neki imaju, stariji skroz slabo... Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Odgledao Nobody maloprije. Neki john wick. Ima i smjesnih trenutaka. Gledljiv. Bolji od marksmana uglavnom.
Jasmina Zbanic režirati će seriju "The Last of Us"'. Svaka čast! https://www.klix.ba/clanak/210423173 Sent from my iPhone using Tapatalk
Poceo gledat Tenet, hajd kao zanimljivo ovo ono. Film ima veliki problem sa zvukom, jako neujednacen mixing. Cas pojacavam cas cas smanjujem, a pola dijaloga nisam cuo. Jos je radnja komplicirana, neka hvala. A nije ni zanimljiv nesto, podjeca na Inception kojeg sam dva puta gledao i oba puta zaspao. Sent from my iPhone using Tapatalk