Ultimativni filmski vodic

Discussion in 'TV, muzika, filmovi i serije' started by Esh, Aug 15, 2007.

1. Qler

Qler Veteran foruma

Gledao ja neku noc sa zenom, odlican film, samo moram ga jos jednom sa titlovima pogledati, nekako mi mumljaju dosta filma, bas se nekako moram koncentrisati da ih cujem i razumijem.. a nije mi lose ozvucenje u kuci... Tako da kad skinem titlove jos jednom cu pogledati :D

2. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Mumljanje je problem 95% novih filmova. Mumljanje i saputanje. Neki filmovi imaju i los audio mix.

aNaToMiC ! likes this.
  3. donjapa

donjapa Overclocker

The Killer, Netflix, dobar.

Haker likes this.
  4. Haker

Haker Veteran foruma

Ja nisam filma pogledao ima sigurno godina dana, i neku noc upalim the killer i legao mi je. Nezvanicno najbolji film o agentu 47

Sent from my iPad using Tapatalk

5. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ja sam sa titlovima gledao ali sam ga izgledao na dvaput...preksinoc kasno pustio a film traje 3 sata,pa sinoc dozavrsio.

6. dino73n

dino73n Veteran foruma

Ja ne mogu bez titlova gledat nema sanse. Cak i domace filmove bi gledao s titlovima ako moze. Sto se engleskog tice nije problem nego bas je problem sto se ne razumije sta govore a ne sta znaci to sto su rekli.

Cak sta vise engleski titlovi mi su mi drazi od nasih. Malo slusam malo citam i ljepota.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

kvaju likes this.
  7. zippoo

zippoo Veteran foruma

engleski titlovi su samo potvrda da je isto ono sto cujes i procitas :D
    Utvrdjivanje gradiva
    Ja isto nekada engleske stavim...da ne zaboravim naglasak :D

8. dams82

dams82 Komšija

Ja uglavnom na Netflix uvijek nešto nađem. Skoro gledao seriju, iskočila mi neka meksička Pact of silence, nije loša za pogledati.

Sent from my SM-G990B using Tapatalk