Ja sam priest, i mogu ti reci da se svaki put naigram,mjer me svi trebaju, imam prohpecy set full na sebi, nema jaceg Cak sam i Holy Nova izgradio
Link: http://www.hardwarebase.net/novosti.php ... est_id=938 Vjerovatno ce bit i neke TV ekipe da zabiljeze ovaj historijski dogadjaj u nasoj metropoli, pa ko je zagrijan, eto mu prilike za 5 minuta slave. Ne zaboravite obuci kostime
Pa nakon ove moje najave, ne smije niko da se javi Ipak, otkrivam ime lika s foruma -- Bola, rekao je da ce otic u pola 11 da zauzme mjesto u redu
Meni je "plaho" neozbiljno najaviti prodaju nečega što još nemaš i nisi siguran da ćeš imati u potrebno vrijeme.
ma ja, ne mogu da ustanove šta je ... ja ŠUPLJE :mrgreen: treba vidit šta se dešavalo u srbiji, vjerovatno da su sve tamo povukli :roll:
"Zakonska procedura" je kriva :smt005 jao izgovora trebali su onda napraviti štand ispred zgrade vlade, tako kad ovi iz vlade dođu "rano" na svoja radna mjesta da nađu kupce WOW-a kako kampuju, i tako budu "prisiljeni" da izglasaju novi zakon koji se odnosi na uvoz popularnih igri . :mrgreen: