Xbox One

Discussion in 'Igre i konzole' started by Vedo, May 21, 2013.

1. Reznor

Reznor Overclocker

Za Series S/X su ionako sad većina novih igara, tako da za One i nema fajde toliko plaćati subscription. A opet, one bolje igre se ionako moraju kupiti, npr. igrao mi se Hogwarts Legacy, ali mora se kupiti i još ima posebno Series i One verzija. Uzeh par nekih dealova na sniženju za par dolara tipa Titanfall 2, čisto da ima nekog sadržaja kad ugasim GamePass. Imam oba RDR i GTA V i dosta :D
    Bio mi je od multiplayera interesantan Battlefront II, ali imam od EA preko Epic Celebration Edition, a kontroler svakako može i na PC.

2. Haker

Haker Veteran foruma

Tako i ja, kada je neko sniženje kupim igru za 5-20km one sto mi se bas igraju tipa alan wake 2 kupim full price i skontam da dzaba plaćam game pass. Inače igram jednu igru baš sto mi se igra ako nema sta kao sad ne igram nikako ništa. U lirama plus sniženje može se za sicu kupiti dobra igra, a game pass 90% igre upravo sto kostaju 5-10 km ponekad se potrebi ta day one eskluziva ali eto do sad nijedna da je bila dobra igra

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Reznor likes this.
  3. zoi

zoi Veteran foruma

Kakav ti je to ukus da od onoliko igara ne nađeš nijednu :) Ne godi ni meni svaka, ali nađe ih se pofino. Sad mi je diablo 4 glavni.

Ajdin87 likes this.
  4. Haker

Haker Veteran foruma

Ma odigrao sam većinu toga, pojavi se igra na game pass koju sam igrao, ove sto nisam I ne zanima me. Bas danas pola sata tražio da nesto krenem igrati i odustanem.

5. dino73n

dino73n Veteran foruma

Znaci da si isfurao box i vrijeme je za prodaju :)

BTW ja ne kupih veceras. Izradi me prodavac. Dogovorili u 18h ja dosao u TZ i cekaj cekaj zovi zovi ne javlja se i na kraju veli produzio na poslu pa ko jos da cekam i nesto mi zasmrdi i vratim se.

Tako da sam otvoren za ponude ako bi neko prodao od raje.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

6. zoi

zoi Veteran foruma

Što Dino lobira da mu haker proda xbox :D

dino73n likes this.
  7. dino73n

dino73n Veteran foruma

Jesi vidio hehehe

8. Haker

Haker Veteran foruma

Zato je meni vrijeme za prodaju :D

Xbox Series X 1TB + Elite Series 2 Core (899 KM)
    https://olx.ba/artikal/62535794

Imaš ovaj i ima jos jedan za 800. I nije neki izbor ja piku, svega par polovnih

9. dino73n

dino73n Veteran foruma

Ovaj veceras je trebao bit 700

Al evo prevalio sam i kupit cu nov.

1000 u nekoj pik radnji iz sarajeva. Ima nekakvu garanciju 12 mjeseci.

https://olx.ba/artikal/59209279

Haker likes this.
  10. Haker

Haker Veteran foruma

Evo i ja gledam, novih ima za hiljadu polovni 800+ naša posla

11. Reznor

Reznor Overclocker

Vidi i univerzalno, je li ono ima u Etni, možda tu mogu dostaviti ili imaju na stanju, u Tuzli ima univerzalno u BCC

https://olx.ba/artikal/47308059

Ima i onaj lik kod cinestara u BCC u Tuzli što prodaje igrice, ne znam ima li konzole, gameland se izgleda zove radnja.
    U Sarajevu SCC ima creed game shop, ali izgleda nema u ponudi, samo PS5.

Btw navodno su announcali discless/digital verziju u bijeloj boji, ali još izgleda nije dostupna, ima na stranici i piše Available Holiday 2024. Razlika s disc verzijom u cijeni nije velika.

https://www.theverge.com/2024/6/9/24174793/microsoft-xbox-series-x-white-digital-edition

Last edited: Jul 25, 2024
    dino73n likes this.
  12. dino73n

dino73n Veteran foruma

Ovo sto sam ja linkao nemaju na stanju al zato univerzalno ima. Prebacit ce mi iz SA za GR pa cu u Ponedjeljak preuzeti.

Reznor likes this.
  13. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Ja ih vala ne mogu(univerzalno), radije bih polovno jer dodje jeftinije nego njihovo novo bez u sustini ikakve garancije. Ljudi ne izdaju fiskalne racune kada se bilo sta placa gotovinom, nota racun izdaju..

14. Ragnarok

Ragnarok Komšija

Kako njih inspekcija nikada nije zatvorila???

Da ja hocu da otvorim radnju, mene bi ogulili ne bih ni stigao kljuc u bravu staviti da je otvorim.
    Treba znati "kafanski" sa inspekcijom poslovati...

15. Reznor

Reznor Overclocker

A opet i ovi miki maus web shopovi nisu ništa bolji. Ovi makar imaju fizičku radnju...

16. Haker

Haker Veteran foruma

Ma kakav xbox sa garancijom. Ne znam da ga kod ima kupiti da je neko zastupnik pa da imaš legalnu garanciju.
    Što se ostalog tiče, ako je nov svejedno je ko ga prodaje.b

17. Ragnarok

Ragnarok Komšija

Sve dok nema instalacije Windows-a na Bosanskom jeziku (kada bi mi imali Bosanski jezik kako treba bilo bi odlično) neće biti ni oficijelne XBOX podrške za našu državu pretplata, šop i sl...

Sve dok Hrvatska i Srbija prodaju Microsoft proizvoda u BiH pripisuju svom području na globalnom nivou nećemo biti pomaka....

18. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Microsoft je trebao doci u BiH ali nasa politika ih je sprijecila. Al eto da ne oftopicarim dalje.

19. dino73n

dino73n Veteran foruma

Nisam ih ni ja ljubitelj al novo je ipak novo pa makar i samo sa DOA garancijom.

20. dino73n

dino73n Veteran foruma

Stigao je XBOX sX danas. Imam naravno sve svoje igre sa starog al me zanima sta bi mi preporucili kao neki woow naslov za poigrat na novom. TV je sa svim dzidza mizdama i nije mi mrsko kupit neku igru da dozivim i xbox i tv i igru u punom sjaju.

Reznor and selvin like this.