Majka mu stara, pa ovi iz Microsofta jednostavno ne zele ubiti usb type A Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
vjerovatno su dosta stvari utrpali u njega,ovo vise ni ne izgleda ko konzola,vise kao neki mini itx PC
je li mu ovo zvanicni dizajn ? ne znam zasto ali meni bi ove konzole trebale biti puno ljepseg dizajna,vise kao neka umjetnicka djela a oni naprave tako ruzne kutije,da je to nevjerovatno pa bolje da uloze malo u bolje materijale i naplate tu razliku,ljudi bi platili 50 dolara vise ,ako vide da vrijedi,ovako obicni komad crne plastike vjerujem da ni ps5 nece biti nista ljepsi
Ovo ime bi moglo izazvati sličnu situaciju kao sa Wii & Wii U, masa ljudi nije skontala da je u pitanju totalno nova konzola. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja mislim da pod Series misle na sve tri konzole gemeralno, a u konacnici bi trebalo da izadju sa ovim imenima na kutijama (onim kartonskim) Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Vjerovatno da ce pokusati da vide koliko ce all digital da se prodaje. Ja sam jos za starinski nacin diskova, ima mi nesto u fizickoj kopiji... djaba.
Our fastest, most powerful console ever 4x the power of Xbox One X 4K visuals at 60FPS with possibility of up to 120FPS and 8K Stands vertically or lies flat https://news.xbox.com/en-us/2018/04/11/inside-xbox-one-x-enhanced-hellblade-senuas-sacrifice/
pa rtx 2080ti tesko da gura 4k 60fps...to ce bit klasicni 1080p upscaled na 4k sa onim checkerboard renderingom. Ovo za 4k na 120 fpsa i 8k necu ni da komentarisem .
Meni je ovo sasvim OK, materijali su sigurno na nivou (One S i One X su vrlo kvalitetni) a dizajn bolje da je minimalisticki i neupadljiv, i da se konzola lako cisti, nego neki glossy sa milion uglova.