Separate names with a comma.
Jup . Ide uskoro strancima . Eno neradnici u frci i panici . :lol:
I ja ga nisam koristio skoro 2 g . Izgleda da nista nisu mjenjali sto se tice brzine i cijena . :lol:
Nisi dovoljno hipster za ovo :smt003
Trcanje je super . Samo si kupi dobre patike i trci . Zadaj si neki cilj pa ga pomalo dizi (100,200,400 ... ) Meni je trcanje promjenilo zivot ....
United sto je uradio Real-u vrijedno je spomena . Nadam se da ce sto vise klubova naucit ovu lekciju .
Jebes gamepad ( tusnut ga na ebay ) . Dobra konzola .
Re: digitalna tv u Tuzli i ti bi svasta . iskreno
Nadjite zenu sa moreTA i rjesen problem :P haha najbolja investicija ikad:lol:
ma joj to ti je uvjek macak u vrci haha ja tebi reporucim , meni dobro bilo a tebi moze biti pakao haha :D
mislim da ti je na psn uk store snizen . redovno budu te neke capcom akcije . ako grijesim sorry :D al prati i uganjat ces ga bude oko 7-8 funti
http://www.adriatic.hr/hr/privatni-smjestaj?t=apartment et ti zanji polako :D
last light ti je malo meksi po tom pitanju . probaj njeg . mada ima par sekcija koje su uhhhh :D
slazem se . sve spram novca imao sam svaki model laptopa ... jedino sto sam naucio sto vise para bit ces srecniji ne bitno koji je model u ptanju .
iskreno misljene ? bjezi od toshibe pogotovo ti sateliti . i da , kucam upravo sa toshibe hh sa laptopima ima jednostavnu racunicu sto skuplji...
ako budes uzimao ovaj . isprobaj ga u full-u jer HP se zna grijat da na njemu mozes jaje ispec . edit , ev vidim i grafa je integrisana . bezze