Separate names with a comma.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... QWBHke-Xj0
Re: Igre 2013 Svodi se onome ko zeli da se svodi na to. Ti si prvi govorio o tome kako je Dead Space 3 sublimirajuce iskustvo. Ko je ovdje...
Slažem se, moćna igra pravo, najbolji Bioshock dosad
Pa molim te, to je narativno-sublimirajuće iskustvo, ako hoćeš izazov, igraj Quake :D
Re: Igre 2013 Prvi AC sam obrisao nakon što sam kod prvog ubistva skočio na krov onog natkrivenog dijela na trgu/pijaci/šta je već - Altair nije...
Re: Igre 2013 Bolje da ne bude "vrijedan spomena" kao FC3 i Borderlansd 2, pliz.
Ljudi - Forgotten Empires - pet novih civilizacija, bolji AI, 1000 population limit, veće rezolucije...
Ma ne znam ja je li poluproizvod, nisam igrao. Samo mislim da Polygon (i neki drugi - vidi primjer sa BLoodlinesom i Tormentom) smanjuje ocjenu iz...
Nije niko zaslužio da dobije faličan proizvod, ali onaj ko kupuje bez razmišljanja o onome šta kupuje ne treba da bude začuđen ako ga konačni...
Pa nećeš kupiti auto prije nego što se raspitaš o njemu, a trebalo bi da ga možeš i isprobati. Ako čitav svijet govori da SimCity beta ima...
Ne razumijem skidanje ocjene radi tehničkih problema, radi takvih stvari se Troika raspala. Igra ili valja ili ne valja, a tehnički problemi su...
Pauci ubijaju žoje.
Ma da, nisu to ni slucajno kojekakve Francuske, Spanije, Poljske, Italije, Madjarske, gluho bilo. I da, kod nas su se stambeni prostori, a ovdje...
A inače su te zemlje poznate po kvalitetnom graditeljstvu.