Separate names with a comma.
Da li jos neko narucuje sa game.uk ? Narucio sam igru prije 16 dana i isti dan je poslana ali je jos nisam dobio, a inace je dobijem za 5-8 dana :?
Radim dokumenat od 150+ str. koristim stilove za paragrafe, a nabrajanja sam ostavio standardna, znaci nisam primjenjivao bilo koji stil jer nema...
Izvinjavam se na svome rijecniku... GameSpy ukinuo je podrsku za neke starije igre i Xfire je jedini nacin da se logujem na server!! Xfire v2.0...
Xfire v2.0 sve je zeznuo... Ono sta treba biti lako sad je nemoguca misija. Inace igram preko neta preko 8 godina i gluplji koncept nisam vidio!...
Zasto Telemach koristi fiksne IP adrese za korisnike? Kako doci do dinamicke IP adrese za obicnog korisnika? :?
[img] Dobio sam na poklon kljuceve za ovih 6 igara + 4... ali po belaju posaljem kljuceve na Yahoo email koji je sad deaktiviran :lol: Nisam...
Sa racunarima se druzim jos od 1995god. a sa mobitelima se druzim oko 15 godina. Covjek treba biti otvorenog uma... i da razmislja svojom glavom....
Nisam vise od pola godine u toku sa cijenama i sta se nudi a prijatelju mi hitno treba novi sistem, samo da prodje povoljno. Ima kuciste i...
Re: Nuliranje negativnih glasova na YouTube! WFT? Neka bude samo Bug :D
Ima 1-2 dana kad su na YouTube nulirali negativni glasovi za neku pjesmu! :evil: Bez obzira koliko je neka pjesma dobra uvjek ce se naci neko i...
Ne bi rekao sve sto imam reci, jer neko lako moze to pogresno da razumije i pokusa da ismije. Igra nije djaba "18+"...pogledaj malo bolje! Igrao...