Separate names with a comma.
Hvala na odgovorima, pa kojem bi vi dali prednost? I zbog čega? Meni i porodici je primarno gledanje TVa (Telemach), puštanje filmova sa USB-a...
Zdravo svima, zeznuo sam TV (Panasonic 42ST50e) prilikom krečenja :( i ne bi ga još mjenjao da se to nije desilo. Još nije sigurno može li se...
Jesam, zadnji je software. Zablokira na jednom kanalu, ali on se i dalje emitira, samo se nista nemoze uradit, osim da se ugasi kako sam gore...
Sad ce bit cetvrta godina otkako imam ovaj TV, i jako sam zadovoljan njime, ali u zadnje vrijeme mi se pocelo desavat, da nekad TV zablokira na...
Hvala na odgovoru. Razlika i nije bas mala cca 200 KM, mada uz TV dodje i nosač, na slabijem ne dodje.
Zdravo, malo sam izasao iz ovih voda, pa stoga cu ovdje pitat za savjet, koji TV do 500€ kupit, ali među tolikim televizorima se lako izgubiti,...
Kit Kat vec odavno ima za LG G2, samo sibni update preko LG PC suite ili LG flash tool.
1080p isto ide bez problema. Sto se mp4 i titlova tice, najbolje je preko mkv merge programcica ubacit titl u film, sto traje par minuta, i vec...
Neznam da li vrijedi, meni st50 odlicno radi, razlike su minimalne, s tim da sa ST60 dobijas tzv "olovku" evo ti link recenzije pa vidi...
Pogledaj neke od ovih app, mozda pomogne https://play.google.com/store/search?q= ... tch&c=apps
Meni se najbolje pokazao Twonky server, otkako sam kupio novi TV, samo preko njega pustam 720p filmove i serije, nekad i 1080p, radi sve bez...
@eldorado - Bilo koji god da uzmes, neces pogrijesit, svi su odlicni telefoni. Ja imam G2, vecina mojih jarana i kolega S4, moja zena Z1, sve su...
Samo da se nadovezem o LG2, na slikama ne izgleda nesto posebno, ali kada ga uzmes u ruku i to bijeli model, odmah se zaljubis u njega, bez obzira...
Može katanac!!