Separate names with a comma.
Prodato.
AGP, 256 MB DDR2 Cijena 40 KM. Lokacija Tuzla.
Glas sa Fallout 3. Meni definitivno igra godine.
Isplatljivije bi vjerovatno bilo da uzmeš taj polovan P4 na 3.0 Ghz. Celeron je slabija varijanta od pentiuma.
To sam i ja shvatio kada sam otvorio monitor. :D Ko nema u glavi, ima u nogama (rukama). :mrgreen: Nego, ekran je malo isparan, pa me...
Šta, zar niko nikada nije otvarao CRT monitor? :D Ništa, svakako ću uraditi ovo...Sumnjam da se može šta zeznuti prilikom otvaranja, s obzirom...
Imam 17'' LG Studioworks 710N. Izgleda da mu je riknuo onaj vrag (šta već) za boju pa sada je npr. ikonica od Mozilla Firefox-a drečavo zelene...
Možda nije bio njegov dan. :mrgreen: Igrati 1:1 i ekipno, nije isto. Dogodi se da i najbolji teniseri svijeta izgube od amatera jer ishod zavisi...
Jedan dj u Tz je prodavao (čuo sam jednom prilikom) dj opremu...Hajde u toku dana se informišem pa ti javim. I ja svakako mislim da je bolje uzeti...
Onako...fakat...onako...Iskreno, nisam ni očekivao revoluciju. Kao i svaki put, malo bolja grafika, par novosti, ali i dalje su prisutne neke...
Trebamo sačekati ishode dva susreta sa Belgijom (doduše to je već rečeno ovdje više puta) pa onda diskutovati o mogućim šansama. Da ne bude kao...
Baš mi se prijatelj dugoročnog korištenja Viste, vratio na XP. Na Visti mu nije radio pisač kako treba... Eh sad, on ima 4 GB rama. Vista mu sama...
Re: Turska-BiH Tako nekako. Samo, bitan je raspored španaca tj. njihovih utakmica. Ako susrete sa Belgijom i Turskom igraju prvo u gostima, onda...