Ja sam cuo za tu igru ali nisam nikada igrao...nisam znao da je kultna igra...do mene je. Izvinjavam se forumskom pucanstvu
Ovaj kaže "neka" ovaj tamo neki rpg, nešto sitno, glupost. Ali hajde, čovjek koristi drivere od grafike koji su došli uz nju da novi nešto ne bi sjebali, šta očekivati. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Ovo skoro nikada ne govorim na internetu ali ti si jako paglu covjek. Nije ti ovo prvi put da pises ovakve stvari. Ovo za drajvere samo potvrdjuje ovo sto pisem...ocito nisi u stanju razumjeti napisano. Pa barem se vrati na temu i procitaj jos jednom,da ne ispadas ovoliko glup.
Kod mene je to bio sarkazam, znam sta je Fallout, ko klinac jos igrao Imam ga na nekom CD-u jos uvijek Skickat från min iPhone med Tapatalk
Ja licno nikad nisam zavrsio Fallout igru a krenuo sam igrat vise njih (3, Vegas, 4), jednostavno mi dosade. Ne kazem da su lose igre, ali jednostavno nisu za mene.
Hej i ja sam isti.Tri sam krenuo igrati nisam nijedan zavrsio.Sa trojkom sam presao skoro pola i nekako sam ga samo zaboravio.Ali to je nekako sve bilo dok sam PC imao.Kad sam rasprodao sve i uzeo ps4, sad jos manje igram.Kad sam samo krenuo GoW jos nisam zavrsio.Svakih 10 dana uzmem poigram satak i ostavim.Nedavno uzeo remake-ove RE2i RE3.To sam ekspresno presao brzinski jer sam ih vec igrao na PC ko kad su dobri Sent from my Poco X3 pro using Tapatalk
Frostpunk na snizenju na Steamu 75%, citav bundle 13.55€, ima i nativna Mac verzija Skickat från min iPhone med Tapatalk
Ja se samo nasmijem slatko i pogledam u svoj novi Intel Celeron 300A koji sam neki dan nabavio... Kakav ce samo overclock tu da padne Nije svakom cejf igrati stare igre, niti svi imaju dovoljno godina da ih se sjecaju ili da su ih igrali. Ja npr sve ovo vec imam na cd-ovima, ali mi opet drago vidjeti da se dijeli. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Nemam pojma kako ide kada već imaš račun, kada je novi u pitanju samo odabereš tursku regiju i kada dodaješ karticu neku tursku adresu Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Death Stranding free na epicu do sutra u 17h https://www.epicgames.com/id/login?...7d3a640a6b7f9b4e883463ab4&prompt=pass_through
Nije mi sjela ali respekt za free naslov. Mozda je opet pokrenem zmog Low Roar. Ko je bio brz, mogao je uloviti DC.