Evo na Xbox store krenuo black Friday popust. Čekao Resident Evil village i ima popust samo za običnu verziju, ova za series x/s puna cijena. Koji cigani sa ovim dijeljenjem igara po verzijama i što za next gen koštaju više. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Vidim najavljuju Squadrons da će biti naredne sedmice, jel se mora i povrh Epica imati još i Origin. Izluđuju me s launcherima i sa kupljenjem podataka!
Nisu igre ali čitam ko ima gamepass ultimate dobije apple TV i music tri mjeseca. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Evo jedna akcija od mene. Ako neko ima Ryzen 7 5700x. Imam pokloniti Uncharted sto su portali za PC. Kupio ja CPU, al tesko da cu ga do kraja godine dobiti i ubaciti u pc, a do 31. decembra moram aktivirati voucher code. A ne mogu isti aktivirati jer traze verifikaciju kroz njihov softver prvo da vide da imam taj CPU.
Indie i mobile port igre od prošle godine za sada, giveaway budzet im je dosta niži za ovu godinu. Možda za Božić i NG bude po jedna AAA da valja.
Imam je vec od nekada prije u Library A ja ovo nikada nisam igrao...mozda je vrijeme da se predje preko zime