All about (my) Car/Cars !!!

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Juka, Feb 19, 2011.

Tags:
  1. Haker

Haker Veteran foruma

Ma ja, 114 na auto putu prženje kod mene je biko 7 ali jebi ga, ja vozim 150

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

2. Reventon

Reventon Veteran foruma

I kako ide mecka po ovom snijegu i ledu? Jel bilo kriticnih situacija :)

3. Qler

Qler Veteran foruma

Ide mečka mogu ti reći odlično. Dunlop na njoj dobar. Nisam nigdje ni stao ni zapeo još uvijek.

A gledam slike sad taletove prosječne brzine i moje :) jebi ga, tu je otišao taj litar :)

Reventon likes this.
  4. Haker

Haker Veteran foruma

5. mobsterc

mobsterc Overclocker

Nije problem kada auto malo trosi, problem je kada se time hvali :D

6. XTRage

XTRage Veteran foruma

Kod mene neki dan od bosne do austrije 6,5L sa prosjecnih 100km/h i jednom regeneracijom dpf-a.

7. Qler

Qler Veteran foruma

E ne znam je li i koliko regeneracija radio moj... Ali je radio ko doxa. Ljepota ga bilo slušati :) kad sam došao na magistralu onaj dio od Doboja do Zenice, nisam ga vala ni štedio. Koga sam stigao prošao sam ga. Leti :)

8. Reznor

Reznor Overclocker

Gdje li ovi car vloggeri nabavljaju auta za test drive, ne vjerujem da su svi iz salona, jedino od poznanika i rentacar.
    Meni je ovo jedno vrijeme bila želja probati razne aute i snimati video testnih vožnji :D

Evo jedan primjer ova djevojka iz Hrvatske:

9. Haker

Haker Veteran foruma

Ovi sto imaju puno pregleda mogu da biraju sta ce, ova je mogla samo iznajmiti ili snimiti svoj kao sto tale i dmr snimaju

Reznor likes this.
  10. Reznor

Reznor Overclocker

Znači ostaje jaran ili rentacar (ja imam samo drugu opciju) :D

11. Haker

Haker Veteran foruma

Pitaj taleta da škodu snimiš

12. XTRage

XTRage Veteran foruma

Damirova je brza ali trosi vise.

13. mobsterc

mobsterc Overclocker

Debilno, sto nesto ne progovori, koja je poenta za video :D

14. Reznor

Reznor Overclocker

Ima i toga :D

Mada meni odgovara gledati ove POV non commentary klipove gdje mogu čuti rad motora pri vožnji u gradu ili na autoputu, zvukove u kabini, ali pri tome bi dobro bilo napraviti kratki overview auta koje se testira npr kapacitet prtljažnika, prostranost zadnje klupe, pogled ispod haube, tehničke karakteristike i sl.

Jedno vrijeme mi je bio ovaj youtuber njemački zanimljiv:

15. mobsterc

mobsterc Overclocker

Pa ok da jedan dio reviewa bude eto kao prikaz rada motora i zvukovi unutar kabine, ali da gledam to 10+min evo ne znam stvarno :D

selvin likes this.
  16. selvin

selvin Moderator

Covjek/zena vozi auto 15 minuta i vi to gledate? Kao ono sto se gledaju drugi kako igraju igre? Realno, umjesto gubljenja vremena imas 100 drugih nacina da zaradis pare i da rentas auto koje hoces i vozis umjesto sto ga gledas. I da kupis bilo koju igru i sve moguce dodatke i da igras. Nemojte mi samo napisat cejf. Onda je cejf i da gledas kako neko drugi **** umjesto da ti.

17. Qler

Qler Veteran foruma

Ja često pustim SC2 na YouTube da mi ide u pozadini. Jebi ga, ne gledam fudbal :)

18. dmr

dmr Veteran foruma

Ja ba, da bar vozi 200 ko ja :D

Qler likes this.
  19. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Za ljeto spreman. Imam stari model asimetric 5 odlicne gume sportski osjecaj voznje. Dilema bila ove goodyear ili pilot sport 5 ali gotovo u svemu GY bolji i trenutno na ovoj velicini skoro 80 eur jeftiniji.

Steta jedino nema vise non XL modela ne isplati im se takva proizvodnja.

20. XTRage

XTRage Veteran foruma

Najbolja guma, sestica je osjetno tisa od petice i malo bolja po svim ostalim parametrima osim lateralnom akvaplaningu gdje je malo losija.