Ma ja, 114 na auto putu prženje kod mene je biko 7 ali jebi ga, ja vozim 150 Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ide mečka mogu ti reći odlično. Dunlop na njoj dobar. Nisam nigdje ni stao ni zapeo još uvijek. A gledam slike sad taletove prosječne brzine i moje jebi ga, tu je otišao taj litar
https://youtube.com/shorts/De1Q3wZVW4Q?si=D8ibirHN9FwnidEI Ovako tale prži pezoa Sent from my SM-S911B using Tapatalk
E ne znam je li i koliko regeneracija radio moj... Ali je radio ko doxa. Ljepota ga bilo slušati kad sam došao na magistralu onaj dio od Doboja do Zenice, nisam ga vala ni štedio. Koga sam stigao prošao sam ga. Leti
Gdje li ovi car vloggeri nabavljaju auta za test drive, ne vjerujem da su svi iz salona, jedino od poznanika i rentacar. Meni je ovo jedno vrijeme bila želja probati razne aute i snimati video testnih vožnji Evo jedan primjer ova djevojka iz Hrvatske:
Ovi sto imaju puno pregleda mogu da biraju sta ce, ova je mogla samo iznajmiti ili snimiti svoj kao sto tale i dmr snimaju Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ima i toga Mada meni odgovara gledati ove POV non commentary klipove gdje mogu čuti rad motora pri vožnji u gradu ili na autoputu, zvukove u kabini, ali pri tome bi dobro bilo napraviti kratki overview auta koje se testira npr kapacitet prtljažnika, prostranost zadnje klupe, pogled ispod haube, tehničke karakteristike i sl. Jedno vrijeme mi je bio ovaj youtuber njemački zanimljiv:
Pa ok da jedan dio reviewa bude eto kao prikaz rada motora i zvukovi unutar kabine, ali da gledam to 10+min evo ne znam stvarno
Covjek/zena vozi auto 15 minuta i vi to gledate? Kao ono sto se gledaju drugi kako igraju igre? Realno, umjesto gubljenja vremena imas 100 drugih nacina da zaradis pare i da rentas auto koje hoces i vozis umjesto sto ga gledas. I da kupis bilo koju igru i sve moguce dodatke i da igras. Nemojte mi samo napisat cejf. Onda je cejf i da gledas kako neko drugi **** umjesto da ti.
Za ljeto spreman. Imam stari model asimetric 5 odlicne gume sportski osjecaj voznje. Dilema bila ove goodyear ili pilot sport 5 ali gotovo u svemu GY bolji i trenutno na ovoj velicini skoro 80 eur jeftiniji. Steta jedino nema vise non XL modela ne isplati im se takva proizvodnja.
Najbolja guma, sestica je osjetno tisa od petice i malo bolja po svim ostalim parametrima osim lateralnom akvaplaningu gdje je malo losija.