Šta znače ove zvjezdice? Nego iako se često ne slažemo da ti kažem da si ovaj put 100% u pravu, ajd što djecu zalude ti beskorisni videi, ali da odrastao čovjek to gleda je baš besmisleno..... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma jasno je za zvjezdice, nisam morao ni jedno slovo stavit A realno svi radimo neke stvari sto su gubljenje vremena i nikakav cejf pa s te strane i razumijem. Skrolanje po drustvenim mrezama i takve gluposti. Isto dodje ko i gledanje kako neko drugi vozi ili ...
Upravo tako, "gubljenje vremena" je relativna stvar, nekom zanimljivo nekom glupost. I meni je to bezveze gledati ali nekom nije. Meni je i film gubljenje vremena, skrolanje mrežama, reelse da i ne spominjem.. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
https://streamable.com/zauyph Ide mečka uz Igman, da me nije kočio ovaj sa suv i prednjom vučom još bi brže
Ne gledam ni ja to stalno, samo kad me interesuje nešto određeno, a ovako bi i mene neko gledao Kako kome, nekom bezveze, nekom može biti i korisno... Što se tiče Igmana, ja sam s svojim pijačarom karavanom išao na Bjelašnicu, Hotel Bjelašnica dok je bila sniježna oluja, posebno gore cesta u uzbrdici do hotela je imala poledice, pa je bilo malo izazovno se popeti (2022 godina). A izvukao sam i W212 od oca na Bjelašnici (RWD nije 4matic), jer smo se bili uvalili u snijeg i nije mogao izaći, zimske gume su bile naravno Samo da su dobre i svježe gume, i da kažem da nemam problema s ovim Petlas Snow Master, za snijega dušu dale Kad je bio onaj prvi snijeg pao ja krenuh na Dobrinju da održim čas, sve i jedan Mercedes s RWD je išao ko po jajima ispod 40 km/h I ljudi prave grešku, navale po gasu u snijegu i onda naprijed samo gasaju, treba baš biti tu strpljiv i polako i izaći ćeš u dosta situacija, možda malo ići naprijed-nazad ako ima prostora. Jednom tako sam bio u busu i zapao negdje kod Živinica u uzbrdici u snijegu, vozač je vrlo malo gasa dodavao i stavio nešto ispod točkova i uspio bez dodatne pomoći, a da je gasa mnogo više dodao sletili bismo s ceste i prevrnuli se. Iduće ako šta se bude uzimalo definitivno ću gledati da bude 4x4, možda neki quattro ili allroad.
Zamisli kad te mećava uhvati na Zvijezdi, a nema grtalice i signala. Ovo je sad ljepota kad je očišćeno.
Kolege da se i ja pohvalim, uzeo sam mečku na kraju W204, 2011, c220, 250 000km, automatik. Održavana od prvog do zadnjeg km u Mercedesu i Njemačkoj, baš fino pažena i mažena, nadam se da će opravdati sve što sam čitao o ovom autu, a truditi ću se nastaviti ga maziti i paziti Kao da sam u Space Shuttle sjeo poslje fokusa. Fordina je stvarno odradila posao vrhunski u ovih 10god, nek ovaj sluša kao i on, ja zadovoljan. Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Nemoj me pogresno shavatiti odlicna je mecka, ali bolje da si uzeo od mog brata sto sam pisao. Hem opreme, hem auto odrzavano samo tako, 4matic, jaci motor... Ali u svakom slucaju, da te ova sluzi i puno km sretno da predjes
Ma ta limuzina idalje top izgleda, jedno od ljepsih auta, a karavani tih godina su bas ruzni. Nek je sa srecom
Ne znam, meni je fakat lijep, pogotovo FL ovaj sa LED stopkama, i jos kod brata intlligent lights, bi-xenon, daleko ljepse izgleda od ovih halogenih, a da ne pricamo o tome koliko su bolja svjetla al shvatam, ima ljudi ne vole karavane. Ja sam nekako inferentan tu, nije mi presudno.. dok npr moj kum samo karavane trazi, nikad nije limuzinu imao...
Svakako da imaju svoju svrhu, ali nekome ne treba taj visak gepeka. Nebitno jel Mecedes ili druga marka. Nekome zbog male garaze ili parking prostora, nekome jednostavno nije lijep. Kao sto Selvin rece, Mercedes karavan je poznat kao mrtvacka kola.
Svakom svoje, ja bih radije karavana. Trenutno mi je izvan budžeta tj prvo moram astru prodat inače bih ga odmah kupio. @Qler koliko je brat cijeni? Sent from my SM-S911B using Tapatalk
cijeni je 21900, ali da se pricati Full disclosure, neki dan je cvakno, pukla mu ona prskalica od farova, ali vec dogovoreno da se to napravi, ceka samo termin slobodan kod majstora. Glupo pravo, lik kojeg je dohvatio nije ni izasao iz auta samo otisao. Ali kad potrefis u dzipa, tacno cosak karambolke na poklopac prskalice... sa semafora krenuli, ovaj stane pjesaku, brat nesto se zamislio i eto ti... a Pajero ode ko da nikad nista nije bilo