Ma to je Sarajevo druže.... Mnogo ovaca i uvijek ih ima za šišanje.... U manjim sredinama nije to baš tako, posebno što svako svakog zna i zna da se nema lovit u mutnom.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Al fascinantno majke mi. Ja čitav život Forda vozao i normala, ne jebe te niko 2% sad sa ovim svi znaju kad dođeš, svi kad pitaš pošto je nešto a znaš, dižu cijenu, znači bukvalno te deru na osnovu auta. I svi, al svi kontaju da je noviji Mercedes, a ne 2010
Pa rijedak model, u žutoj štampi bi se zvao "skupocjeni" Mercedes Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Tako je onom mom jaranu što Mustanga voza samo djeca I muškarci A ja sam neki dan pred zgradom na Malti izašao da se pozdravim sa komšijom, i otišao kod staraca na doručak, pa kafa, i stari mi kaže ee našao sam neki cd sa starim slikama, reko taman da kopiram na stick, ruku u džep, nema ključa jedno 3h mi ostalo auto vani sa ključem u bravi, muzika svira... Više sreće nego pameti..
Ja kako sam kupio skodu nije me policija nijednom zaustavila, doduse jest jednom ili dva puta al samo kazu hajde produzi
Mene sa fordom isto nikad nisu zaustavljali, a sad se desi nekad, ali svaki put samo mahnu produži, ni jednom ni dokumente nisu tražili
Legitimno pitanje, bez zajebancije. Slabo sam upoznat sa elektricnim vozilima, kakva godisnja odrzavanja oni zahtjevaju? Vec neko vrijeme vidjam neko (ako se ne varam) iz sarajevo taxija voza tesla model 3. gdje on ide eventualno na neki servis kad se desi neki kvar?
El auta ako sve radi ima jako malo održavanja. Kočnice dugo rade jer auto većinom usporava regenativnim kočenjem posebno u gradu, el motor radi i to je to. Ima rashladna tecnost koja se mjenja u pet godina, klima isto, trap je vjerovatno druga stvar je su teška auta, ali i to se ne mjenja svake godine, vjerovatno ništa više od normalnih auta. Gdje se tesla odrzava pojma nemam Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Filter kabine vjerojatno ide u redovan godisnji servis, a i gume pretpostavljam idu sa posebnom namjenom za EV. Kocnice, trap, klima, standardno kao i obicnih auta. Kod nas ce prije zaziviti kinezi nego Tesla.
Imam vrlo malu pukotinu na vjetrobranskom staklu od kamencica, nije se (jos) prosirilo. Ima li neko preporuku gdje otici to da poprave u Sarajevu? Opel Grandland 2020. je u pitanju.
Meni je Novus mijenjao sajbu, a prijatelju Pitbox u Tuzli. Nijedan nemamo neke zamjerke. Vjerujem da oba rade i popravke skroz ok. Edit: Tek sad vidim sa je Sarajevo u pitanju, halali. Zbuni me spomen Tuzle u prethodnoj poruci
U Sarajevu su na Koševskom brdu čini mi se, ista je firma. Sad ne znam kakva im je usluga tamo, ali meni su smolom isto tako popunili na šajbi i nije maklo godinama, tako je i prodano. Uglavnom treba otići što prije i sanirati.
Ja imam isto malu ko tackicu od kamena na sajbi, iso sam u Novus prije 2-3 godine kazu nije to nista ako pocne da se siri dodji. Nije se nikad pocelo siriti