Kako samo smrdi oglas.... Lokacija Ljubuški, a naslov iz Srbije, migavac, krilo, beli. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ima u Motorex, ali ne dolazi držač sijalice. 9KM košta komad. Zato najbolje nađi na olx polovne sa držačima tj "grlima" i naruči. Lako se postavljaju, rukama znači, nije potreban alat niti neko znanje, samo uključiš konektor i uklopiš, može i sestra postavit. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma ima.ih pun olix ovo sam prvi uslikao, onda vidim i ja pise magarac Ugl moze naći, ima opela koliko hoćeš ima na otpadu sigurno Sent from my SM-S911B using Tapatalk
@dams82 Znaš li ovako otprilike koliko je veliki servis za astru? Ne mora ni u 50km čisto da okvirno znam. Ide šesta godina ovom ramenu kontam ga odraditi i termostat jer i on nije nikad mjenjan. Knjiga kaze 150k kilometara ili 10 godina, ne znam jel ok jos čekati to mi nesto puno. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ne znam napamet stvarno. Šibni na WhatsApp broj šasije pa ti mogu provjerit.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Za te pare bih se usudio kupiti jedino japanca ili koreanca, i to benzin. Toyota Corolla, Hyundai i30, Kia Ceed, Mazda 3. Mada su i to auta oko 5-6 hiljada. Od njemaca i francuza ces samo uzeti lesa nekog.
Ma ne mislim da su prevaranti, nego garant nisu iz ljubuškog, nego stave lokaciju bezveze, u BiH se kaže blatobran, žmigavac i ne priča se ekavski, znači neka firma iz Srbije dila dijelove. Jesi dobio fiskalni račun? Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Regularna radnja, imaju svoj poslovni prostor. Rade sa nekim vjerovatno dropshipping. Išao sam im do radnje. https://maps.app.goo.gl/QAYWtFS78xQR7UcW9
E od kako sam uzeo CLS-a ne rade mi radari mrtvog ugla. Danas sam napokon, nakon skoro godinu i po, i dosta utrošenog vremena, a i para i to sredio. Na kraju našao radare u Dubai, poslao jaranu dolje na adresu a on preko svog jarana za Sarajevo poslao. Nije bilo malo love, ali me živog jelo sto mi to ne radi. Sad je sve u funkciji i sretan sam
Ništa nije skupo ako na kraju ima pozitivan rezultat.... Drago mi je da si riješio.... Sjećam se koliko si puta kukao kako ne ide.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Vala baš mi je drago. Sad nadam se mogu neke sitnice ono šminka da gledam da radim. Doduše prvo ljetne gume, da se riješim ovih Kineza.