Meni BF 2042 legao u zadnje vrijeme, cesto raspalim sat vremena navecer. Nemam nekih problema, al da bude frustracija, bude, pogotovo ako me zapadne los tim.
Imam totalno glup problem na BFV. Na ultra postavkama dobijam 150 FPS-a ali, igra ne ide smooth. Konstantno neki dropovi, stutter, jednostavno igra ne radi kako treba. Sto je najsmijesnije sa duplom losijom konfiguracijom prije nisam imao problema. Moram napomenuti da je to jedina igra koja pravi problem, sve ostale pice smooth na maxed out postavkama na 1440p. (4070tis,5800x, i arctic3 360 64gb ram). Temperature ok, driveri zadnji, svjez os.
To je do igre, odnosno servera. I mene je zezalo pa sam se prebacio na Delta Force na Steamu. Odlicna besplatna igra, zabavnija od BF, preporuka.
Potpisujem. Treba mali period privikavanja na kretanje ali sve ostalo je bolje od BF2042 u ovom momentu. A da ne govorim da su podžonili neke BF mape.
Covjek igra BF5, a ne 2042. Tako da Delta Force nije ni slicna ovoj sto on igra (jest slicna 2042, ali on to ne igra).
To je klasicni problem sa BF5. SAmo igraj i samo ce se popraviti. Problem i jest u svjezoj instalaciji. Igra tacno treba da se razradi. Dok zaviris u svaki ćošak mape prestane zapinjat.
Probao sam DF i meni je igra totalno bezveze. Nije mi legla nikako, lici mi na neki djeciji, fantasy shooter.