Battlefield 3

Discussion in 'Igre i konzole' started by Vedo, Feb 4, 2011.

1. Zeleni

Zeleni Network Ninja

Da je sve on topic, kako vi postate, ovaj forum ne bi imao 90% postova koje ima sada tokom ovih 8 godina online.

2. perke

perke Aktivista

tu je i najnoviji trailer, video od 12 minuta dolazi 17 aprila

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  3. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

premoćno, prerealno... savršeno :)

nikad bolja pucačina sigurno.

4. RaP

RaP Komšija

Odlicno, stvarno odlicno a tuj je i prone :) samo da je malo MP da vidimo to je malo bitnije.

5. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

nadam se da nece biti prone u mp

6. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

7. Mujka

Mujka Komšija

prone je glavni u bf serijalima ... :)
    ako nema prone nema ni igre :D
    edit
    evo zasto
    gledati fiskusa kako prona neprocjenjivo hahaha

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  8. EL NINO CFC

nebih da zavrsi bf3 k´o CoD, kad god naidjes na nekog covjeka u CoD, odma legne i puca, to je melem za campere. barem tako razmisljam otkad sam krenuo igrati BF BC2

@Mujka

da mi je vidjeti iz prvog lica napocetku kad legne,

btw. kako muzika dobra :D

9. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Cuj BF bez pronea... Ninho drzi se CoD-a.

10. EL NINO CFC

kakav CoD, s r a nj e od igrice

11. Blowfish

Blowfish Aktivista

Samo da naprave dobar team balance. Ovo prebacivanje u bolji team u BC2 stvarno nema smisla. Bolje da su totalno iskljucili prebacivanje.

12. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Izlazi na jesen? Koja konfa je potrebna da bi se ovo fino radilo a ovako izgleda obećavajuće.

13. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Mene singleplayer totalno ne interesuje, kao i do sada. To više nije samo slučaj sa Battlefieldom, nego i svim ostalim igrama. Nema užitka

Očekujem još jednu izvrsno i savršeno multiplayer iskustvo, baš kao i do sada.

Počevši od 1942, ljudi su koji postavljaju standarde za multiplayer akciju. Naglasak na akciju. Sa ovom destrukcijom predstavljenom u BF BC2 su samo podigli nivo, a za BF3 i naglasak na PC vjerujem kako će ovo biti najbolji Battlefield do sada.

14. EL NINO CFC

ja uvjek igram SP, pa onda MP, samo sam Crysis 2 igrao odma i MP jer SP nije bas nesto narocito

ocekujem dosta novog od ovog BF-a, veliki sam fan EA, otkako sam kupio prvi put PC vecinom sam igrao od EA igrice

15. Esh

Esh HWB

Speaking during the Ad Age Digital Conference in New York City today, CEO John Riccitiello confirm it will launch Battlefield 3 in November of this year and said the publisher has rival Activision's Call of Duty series in its sights.

16. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Hrabri su, mada ja ne vidim da ce uspjeti srusiti CoD kakav god on bio.

17. Esh

Esh HWB

Ovo je vise neko pokazivanje misica, dizanje reputacije i vrijednosti dionica, no jedini element koji je bitan jeste da na kraju igra bude dobra.

18. Zeleni

Zeleni Network Ninja

Mene samo strah da ce biti previse kao BF2, koji mi bash nikako nije sjeo.

19. Shenron

Shenron Komšija

Glavno da ce potrositi nekoliko stotina milijuna dolara na marketing :)
    Vise ce potrositi na to, nego na razvoj igre. A nekako me strah da ce igra biti konzolaska i na PC-u, jer zele biti uspjesni kao COD.

20. Juka

Juka Komšija

Sami su izjavili da ce posebnu paznju dati PC izvedbi, a kako se pise i prica da ce biti pure dx11!!!