Da je sve on topic, kako vi postate, ovaj forum ne bi imao 90% postova koje ima sada tokom ovih 8 godina online.
prone je glavni u bf serijalima ... ako nema prone nema ni igre edit evo zasto gledati fiskusa kako prona neprocjenjivo hahaha
nebih da zavrsi bf3 k´o CoD, kad god naidjes na nekog covjeka u CoD, odma legne i puca, to je melem za campere. barem tako razmisljam otkad sam krenuo igrati BF BC2 @Mujka da mi je vidjeti iz prvog lica napocetku kad legne, btw. kako muzika dobra
Samo da naprave dobar team balance. Ovo prebacivanje u bolji team u BC2 stvarno nema smisla. Bolje da su totalno iskljucili prebacivanje.
Mene singleplayer totalno ne interesuje, kao i do sada. To više nije samo slučaj sa Battlefieldom, nego i svim ostalim igrama. Nema užitka Očekujem još jednu izvrsno i savršeno multiplayer iskustvo, baš kao i do sada. Počevši od 1942, ljudi su koji postavljaju standarde za multiplayer akciju. Naglasak na akciju. Sa ovom destrukcijom predstavljenom u BF BC2 su samo podigli nivo, a za BF3 i naglasak na PC vjerujem kako će ovo biti najbolji Battlefield do sada.
ja uvjek igram SP, pa onda MP, samo sam Crysis 2 igrao odma i MP jer SP nije bas nesto narocito ocekujem dosta novog od ovog BF-a, veliki sam fan EA, otkako sam kupio prvi put PC vecinom sam igrao od EA igrice
Speaking during the Ad Age Digital Conference in New York City today, CEO John Riccitiello confirm it will launch Battlefield 3 in November of this year and said the publisher has rival Activision's Call of Duty series in its sights.
Ovo je vise neko pokazivanje misica, dizanje reputacije i vrijednosti dionica, no jedini element koji je bitan jeste da na kraju igra bude dobra.
Glavno da ce potrositi nekoliko stotina milijuna dolara na marketing Vise ce potrositi na to, nego na razvoj igre. A nekako me strah da ce igra biti konzolaska i na PC-u, jer zele biti uspjesni kao COD.
Sami su izjavili da ce posebnu paznju dati PC izvedbi, a kako se pise i prica da ce biti pure dx11!!!