Inace 124 code se javi kada je nedovoljan Vcore a i FSB voltaza.. Ali posto je kod tebe sistem na stock-u onda to i nema bas smisla.. Pogledaj u BIOS-u da li imas opciju Load Line Calibration i postavi je na ENABLE,to ce da eliminise Vdroop (pad Vcore-a kada je sistem u loadu).. Ako to ne pomogne onda downloaduj Memtest Ver. 4.0 za Windows KLIKNI OVDJE Pokreni cetiri instance Memtesta od jednom sa 750MB RAM-a za svaki.. Testiraj dok svaka instanca ne dostigne barem 100%.. Nestabilna memorija zna da izbacuje razne BSOD codove pa i 124.. (iz licnog iskustva)..
Dali ti je Vead dirao sta fabricke clockove? Mozda da malo dignes voltazu na ramu, updaetuj sve drivere sto su ti out of date, u slucaju da je grafa ocana,vrati na fabricke norme i mislim da neces imati dalje problema! Podesi da ti sistem ne dira power shemu, odns da nije na power saving rezimu rada!
Ma jok nista nije dirao,sve je na stock-u,updateovo sam najnoviji driver(onaj koji ti izbacuje na battlelog-u koji je preporucen za igranje BF3) VGA,CPU,RAM nista nije clockano..probacu ovo sto mi je King rekao pa se javim
Iz mog iskustva 124 se javlja kad nema dovoljno QPI voltaze, a posto FSB ima istu funkciju kao i QPI, nek proba to povecati. LLC meni licno stvara freeze kad je system u idle tako da ga i ne koristim. Iako postoje situacije kad se sa povecanjem QPI/FSB voltaze mozes rjesiti Vcore errora. I slazem se da memorija moze da izbaci 124, isto iz licnog iskustva.
Raja šta vama više leži conquest ili rush? Na bfbc2 igrao samo rush ali ovdje moram priznati conquest mi je nekako bolji pošto su mape ogromne i dosta igrača pa kod rusha samo nastaje gužva i ne zna se ko koga roka.
Rush nisam igrao sem metroa u beti. Sad nisam ni imao nesto vremena, uglavnom kad igram, igram na nashem serveru.
Nije istina. Kupi original key ako nista, to je jeftino Btw, procitaj pravila foruma, rasprava o warezu strogo zabranjena
Re: Re: Battlefield 3 Haman ce(mo) i propast zbog toga, a sto se tice igre cekam je da stigne od kako je izasla i jos je nema, danas prodao grafu i tek cu nakon bajrama dobiti novu a kakav sam baksuz 100% ce postar sutra ha zora donijeti igru Sent from my HTC Vision using Tapatalk
ma mnogo je onih koji bi se j**ali da im ne udje. tako da, niko od nas nece biti tuzan sto ti neces "baciti" 60km za igru. naravno, da je ti pravis, to ne bi zvao bacanjem para.
Kako maknut englesku zastavu iz ovog BF stats-a vidim kod Vede je nasa a i u kolinsa i kod mene engleska. BTW malo sam popravio igranje,i dalje ginem al sad malo vise ubijam nego prije.Maknuo sam jednog velikog uljeza iz igre i odmah se stanje popravilo :evil: FRAPS :evil: BTW ovoj sto ne zeli kupiti igru......nece se ne ni igrati a iskreno mislim da je ta cijen aod 59km ko nas a ima i po 40km po netu vise nego dzaba.Kad vidis koju kolicinu zabave dobijes za vremenski period od "dugo vremena" mislim dok bude aktuelno ta je cijena stvarno sića.
i ja sam to pokusao promjeniti dino, ali nisam uspio. cackao po Orign i po battlelog profilu, ali nula poena. dino, na ovakve likove ne treba trositi rijeci. mnogi bosanci su navikli mnoge stvari da kradu.