Ovo mi lici na Zlatanov post . Otkud ti znas koliko je on platio onu 5870 a koliko ovu 6950? Mozda ga je prelazak kostao 50KM ili manje
Uj vidi Taleta,bas si me iznenadio! Vrlo dobro znas kako sam prosao sa proslom kartom koja nije imala garanciju, ti si je kupio.Popusio sam dobru bosnaku platu. Ovaj sadasnji upgrade nije lovio FPS-ove kad su grafe identicne snage nego garantni list. I da,juce sam bas sa porodicom otisao u Sarajevo na odlican bajram/vikend i usput pokupio grafu od Sene. Tale,Tale Definitivno nema hard filinga samo si ti pogresno dozivio situaciju.
pa kad se skonta da je od mene grafu kupio za 130KM, a prodao je za oko 290KM, a ne znam posto je od sene kupio tu gtx (pretpostavljam da je negdje u rangu 280-300KM), onda ne znam o kakvom ogromnom gubitku love se ovdje prica? covjek je zaradio na mojoj kartici ili hajmo reci da je potrosio 130KM (koliko je meni platio).... isto tako i ja, dodao sam 170KM (nakon prodaje obje atijevke, jednu irhadu za 300KM i drugu dinu) i kupio od enisa gtx580 za 600km. to i nije tako mnogo love. obojica sad imamo kartice sa garancijama
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8gP6-OwvQ8o&feature=player_embedded#![/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g6yymYHNwp8&feature=player_embedded[/youtube]
Možda neće opet da skida 13 i kusur giga @MadbaLL - Ako Reloaded verzija uključuje Clone DVD + "prateće dodatke", onda bi trebalo moći. Evo bacih pogled na Reloaded release i ne mogu da skontam jesu li šta mijenjali, ali mislim da bi se moglo probati. Edit: mada je i Vedo upravu, ni ja ne bih volio riskirati bez veće potrebe (mada bih sad rado da imam Clone DVD novog CoD-a, Steam sa svojim downloadom tek na 35% )
upravo ovo što beeblebrox reče. da ne skidam ponovo 13 giga. a izgleda da zasad niko na forumu nije probao to. ali ako neko sazna da li 100% može, nek' napiše
Evo sad cu ja uskoro saznati posto sam instalirao,samo sad da poksuam spojiti sa originom.Pa cu da editujem kad saznam. Edit: radi se znaci o ranije navedenoj verziji.skines origin i ubacis bf3 kljuc u njega(redeem code),Odes na re++++++ instaler i on ce te pitati gdje da instalira,navedes na crog.....origin games/Battlefield 3 (napravis ovaj folder),onda u originu odes na bf3 dolje na download game i on ce nakon min reci da je ready to instal i onda instal i rokas.
Ti skontaj kako hoces, sam razmisli koliko si novca dao od one 460 GTX do te 6950. A šta si dobio u svemu tome na kraju! Btw nisam je ja kupio, samo sam bio posrednik od jednog svog kolege, koji se bavi time i naravno zaradjuje na takvim stvarima. Drago mi je da si bio u Sarajevu na bajram vikendu, nemoj čekati da ti opet bude usputan kad budes nesto nadograđivao. Ja znam šta pričam i o čemu pričam, i Dini ne trebaju advokati i notari. Advokat No.2 Moj post se naravno nije odnosio na tebe ili Senu, ne znam sto uopšte repliciras meni, kada me to uopste ne zanima. Nekakvo cifriranje meni ne treba, ja znam o cemu pricam. Da ne spamamo više.
Evo sad cu reci koliko sam novca dao od crknute 5870 do ove 6950. Dao sam tacno 185km i imam racun i garanciju i 12 dana staru graficku. Da mi nije krepala ona 5870 definitivno je ne bi mjenjao,ona je kao sto znas bila super OC model i jaca je od ove 6950 sto sad imam.
Evo sad cu ti sve lijepo prezentovat. Znaci crkla 5870 prodam je za 50km i jos neki ram sto je stojao ste uzeli za 20 sto je 70, i namirim 95 i kupim gtx260. Znaci potrosio sam 95 dodatnih da imam GTX260 Prodam gtx260 za 145km a kupim 5870 od kolinsa za 130km i ostane mi 15km. 5870 prodam dini31 iz gracanice za 290km,momak je odnio kuci i testirao da se uvjeri da je ok i sutra donio pare. OD Sene kupim 6950 za 390km Eto izracunaj koliko sam para potrosio. EDIT zafrkao sam se u racunici 180km sam namirio.
Tale, jesi li ti normalan? 1. Dino ti tata moze biti 2. Sta tebe boli briga koliko ko sebi moze priustiti, ko je koliko dao na grafu i sta je umjesto grafe drugo mogao sebi priustiti 3. Takve savjete dijeli ako vec MORAS na PM 4. Kakve veze sva ta prica ima sa BF3 KRAJ OT-A, TEMA JE BF3, a na PM nastavite dalje. Svaki naredni post koji ne bude vezan za temu - brisem!
niko ne odgovara danas dobio update za origin, instalirao, usao u bf3, fps max do 30 i to na jedvite jade, juce bez ikakvih problema igrao, fps min bude 50, a sad nakon updatea ne mozes igrati, nema sanse svasta
i ja sam uradio nekakav update od 48MB, pa sam morao traziti fixove na netu da mi igra proradi. Stalno mi pise Ready for install, i kad kliknem na to, pise install, pa ponovo Ready for install, i tako u krug :evil: jedva napravio.