Namjerno neću u prethodni post da dobijem vašu pažnju. Naime od jarana sam dobio kutiju na kojoj piše battlefield 3 limited edition. U njoj se nalazi papirić na kojem s jedne strane stoji bf3 specact set i key a na drugom dogtag pack i key, znači nema DVD-a. Na kutiji jasno piše limited edition ali nemam nikakav kod za limited edition. Dakle nema kod za bf3 jer kad je to dobiveno nije ni bilo u prodaji bf3 keyeva samo preorder pa je to logično. Međutim u lijevom ćošku gore piše BEIHALTET ZUGANG ZU BF3 BACK TO KARKAND ERWEITERUNGSPACK (INCLUDES ACCESS TO BATTLEFIELD TO BACK 3 EXPANSION PACK Karkand), vidi se malo na slikama, sry za loše slike nema kamera blic. Pitanje da li ću imati limited s ovim expansionom kad izađe dlc ili ga moram naknadno uzeti pošto mi je ruska standardna verzija dakle nije limited edition?
Back to Karkand je uključen u serial key za Limited Edition i nema poseban kod (ja sam npr. dobio samo jedan kod i to na onom crno-bijelom tankom manualu od svega 2-3 stranice). Tako da, izgleda da ćeš morati iskeširati dodatnu lovu za Karkand jednom kad izađe (piše ti u Originu jel limited verzija igre, a vjerujem da je posebno naglašeno i kod standardnih verzija).
Ma to je izgleda samo ko reklama koja govori da preordas i dobijes karkand. vidim pise " bestellen sie jetzt"
Nope, piše Limited Edition, što podrazumijeva Karkand A i kod mene je slična kutija, samo bez ove gornje trake: http://media1.shopto.net/boxart/PCBA20.jpg
Evo legla je nova grafa i dok sam je isao na BF3 malo isprobati pa nisam ni bio skoncentisan na igru zaradio sam jedno 10 novih izgibija. Al bilo kako bilo osjeti se napredak.Jaca je malo od stare,ako nista jer je OC
Jasta je! TAkva je prilika bila,da sam isao sa parama u trgovinu ne bi je nikad kupio al ovako,sta je tu je! Inace racun garancija sve,stara citavih 11 dana.
Da upravo ta,nema sta cooler jeste strasan,kombinacija pipa i vapor komore,laksi je od onog proslog na 5870 tako da se i kartica manje uvija kad je utaketa u maticnu.Za sad sam prezadovoljan.Sto ja meni najbitnije ventovi se daju stisat do necujnosti u 2D. U 3D takodje tiha i hladna.
James na gamecards reko da uz "rus" verziju LE ne dolazi karkand pack,da li to znaci da uz tu verziju bez obzira gdje je ja kupio ne dolazi taj pack?
Dino druže skontaj ovo kako hoćeš, poznajem te a i stariji si dosta da bih ti ja dijelio nekakve savjete, ja znam da si ti ljubitelj hardwera isto kao sto sam i ja, kao što je dosta ljudi sa ovog foruma. Ali smatram da ides i malo više u krajnost nego što bi trebao što se tiče hardwera. Nekada sam i ja bio doslovno takav ovisnik o hardweru kao i većina ovdje koji jesu ili nisu, jer znam da je to vrsta ovisnosti, a nisi ti za toga da bih te ja stavljao u koš sa recimo Senom (naravno da Sena ne pomisli ništa u negativnom kontekstu :wink. Opusti se oko tih stalnih apgrejda radi nekih par FPS-a ili benčmark rezultata, mogla te je ona 460-ka služiti jos dugo vremena bez ikakvih problema. Razumijem neke ovdje koji imaju viškove pa vozaju nove platforme i last high end grafe (ništa u negativnom smislu) i ja bi vjerovatno bio isti ali ti nisi jedan od tih. A za taj novac koji si ulagao mogao si potrošiti racionalnije ako nista izdernečiti se pošteno, provesti neke fine vikende sa porodicom i prijateljima jer život je prekratak i nije vrijedan bacanja novca na takav način u tvom slučaju. Kada sam ovoga ljeta imao neku finu ušteđevinu razmisljao sam o nekim apgrejedima i na kraju sam fino otišao sa djevojkom na more i naravno bio sam presretan sto taj novac nisam uložio u racunar. A novac koji sam mogao uzeti BF3 je otisao na utakmicu reprezentacije, doci ce naravno i BF3 key necu propustiti nista bitno, igram i BF3 isto kao i svi na svojoj 450GTS-ici. Naravno, neko ce reći nisu svi ljudi isti. Imati nešto naj* i highend sa jedne strane a sa druge propuštati neke bolje i ljepše stvari je na neki način uzaludno trošenje vremena, novca i zdravlja. Što se tiče hardwera drži se one nekakve "dugoročne isplative sredine" znaš o čemu govorim i ohladi malo sa tim bacanjem novca na par fps-a te radi siga konfe. Vjeruj nije vrijedno toga. No hard feelings druže.