evo sada gledam na kojem accountu mi je BC2 i ne mogu naci ako se dobro sjecam ,trebao je biti na originu...ali igrica kao da je isparila ima onaj prastari battlefield 1942 a ovaj mi nestao iz libraryja cudno zna li neko mogu li kako provjeriti je li bio ili sta,ima li neka historija
Jesi li vidio da ti nije mozda 'hidden', u my game library ima opcija filter gore desno i tu imaju hidden games..
nema ebemu...je li moguce kako da se sam obrise ako se ne igra neko vrijeme ko sjecam se da je bio na originu...kupio ga nekada davno od nekog lika za 20 KM,account kupio evo slike https://postimg.org/gallery/2vyqgdlmc/
nemam pojma...davno sam to kupio ali nisam kupovao kljuc,nego account...dobio email i sifru i logovao se na origin nisam ni obracao paznju na to...do neki dan kada neko napisa ovdje na temi ovdje bas mi cudno nasao sam i originalni mail i sifru od tog accounta,ali ja sam promijenio podatke i sifru i sada se sa tom sifrom logujem,sve igre imaju,osim BC2
Ma kupio opet, nije neka para a vrijedi. Ima ih po 3€ ili tako nesto.. ja nedavno uzeo na Steamu za 2.50€.
igra li neko još ovo? zanima me da li još ima aktivnih servera i igrača za bc2? "emulator nexus" serveri većinom teško modovani, i to mi se ne sviđa, pa bih prešao na zvanične, ako ima još online servera i aktivnih igrača.
Nadje se uvijek par punih servera. Primjetices s vremenom po nickovima da igra ista raja, kni bas okorjeli bc2 fanatici Bude dobrih partija. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
https://www.gametracker.com/search/bc2/?sort=3&order=DESC slabo, ali bolje išta nego ništa. inače, sve si dobro napisao na prethodnoj stranici, igra je bukvalno simulacija prema bf3 i bf4, mehanika igre miljama ispred, mape i broj igrača savršen, dizajn mapa savršen (nekad me podsjeti i na naše krajlolike), ima svega od šumskih mapa, pustinjiskih, zimskih... sam gameplay ima neku logiku igranja, zna se gdje je battlefield, nema da ti maltene na bazi iskaču s leđa protivnici (isto kao da je cod, a ne bf), vozila se ponašaju kao vozila (preksinoć mi se lik u bf4 zabio sa onim otvorenim bagijem u oklopni transporter i uništio ga totalno, bukvlano ga raznio a i sebe i mene ubio, gdje to ima jbt)... mogao bih do sutra pisati sve prednosti...