Imam čudan problem. Imam digital deluxe valjda bi Vietnam dlc trebao biti included. Jučer igrao na nekom serveru Vietnam ali kada izaberem Vietnam izbaci mi redeem code wtf? Evo me sad na origin supportu na live chatu pokušavam riješit problem.
Da, Vietnam ide uz taj paket. Gnjavi ih na čatu ali sam ja u nekoliko navrata imao diskusiju kao sa botovima. Šuplja u krug.
daj nick, ja sebi zakomplikovao prije, trebao sam ostaviti Spaha_BiH, medjutim glupirao se i stavim neki sa i_love_ya da te ja dodam, jesi li u igri?
Imam problem, udjem u igru, odem na MP, odradim onaj verify za EA acc, i trazi mi onda serial code, ukucam code koji sam dobio, dakle koji sam vec kucao u originu prije skidanja igre, i izbaci mi kao da je vec iskoristen code, wtf?!
Provjeri ponovo da ne fulas kod, idi u origin i na ono "i" za info o igri pa imas i tu upisan product code.
Sve je rega sad, rijesio sam Origin Helpom, jos dobih i discount code od 15% Ko je online da mu sendam request? edit: evo trebao bih biti par sati online pa me dodajte CH1LE_Hz
ma definitivno. jeste malo sugavo kad se covjek vrati sa bf3 i bf3 gdje ima lean, zaleci i to, pa ovo izgleda naopako, hodas ko astronaut
bio uletio sinoc malo na kolinsov server, u mene kur*ina tim bio, cim spawnam odmah 2 mcoma izgubim, odmah sam izasao
ako vam fali servera i igrača, dođite na emulator nexus i tamo igrajte. naravno treba se registrovati, ali sve je legalno. http://forums.veniceunleashed.net/bf/index.php?home
da oživimo i ovu temu BF temu nakon 6 godina, tako blizu do 50lvl danas uletio na neki ruski serverčić, fina raja bila, taman da osvojim ace i squad pin i na kraju bc2 zadnji pravi battlefield, remek djelo, naspram bf4 ko simulacija djeluje, tenkovi, helici, vozila se tako bolje ponasaju, ja ne znam šta je ono na bf4, vozis djip, ono skakuće, drifta ko ludo, o tenku da ne pričam, ko da je od papira.
ja imam account ali nisam ovo cudo instalirao ima 2-3 godine sada imam i graficku na kojoj bi ovo gurao na max detaljima a prije sam igrao na low i to nisam imao ni 30 fpsa