sinoc bili u kinu.pogledali Inglorious Basterds(dobar film ).dok je cijena karata prihvatljiva,cijena kokica ili soka je,za mene i moje prijatelje,a vjerovatno i sugrađane,velika.sok od pola litra(coca-cola i sl.) je 2KM,kokice 2,5KM.a par metara od kina se nalazi konzum,pa se sve moze tu kupiti :twisted: tokom projekcije smo se skuhali,prevruce je bilo,valjda sto smo bili u najmanjoj sali :S i malo je tijesno ,jer naslonjac za ruke dijele dvije stolice,nije za svaku odvojeno,pa moze biti problem,meni je bilo dobro jer sam bio izmedju dva jarana,pa sam njima laktove u rebra gurao :lol: i problem je sto nemam gdje sa nogama ipak,za nase selo,koje je sada postalo veselo,ovo je super stvar,jos ako budu aktuelne ponude filmova ubuduce,bit ce nesto od nas
Gdje im BA "recepcija" ? Ja jucer uletih nabrzinu reko da vidim za karte al neskuzih gdje prodaja. Pravo ona igraona, dole isto slicno, gore kafić. Stao malo da vidim kad su filmovi i izadjoh. Mrsko mi bilo letat.
Haha, pa zato se nista i ne kupuje u kinu, lagano se ponese torba i natrpa ili ako je zensko/djevojka u pratnji samo neka ponese vecu "torbicu" i uzivaj :mrgreen: Jedino sto nema onih stolica za parove...
@nails:na drugom spratu,popnes se uz stepenice,na desnu stranu ti je recepcija.imas tu TVove na kojima pise koliko je mjesta jos ostalo,kada je projekcija i slicno.vecinom su dvije cure tu.lijevo od recepcije ides u dvorane @artemisa i mi smo "prosvercovali" sok i grickalice.a jaran pita njih moze li se unijeti nesto svoje(sok i sl.) i oni kazu ne moze.mi do konzuma,kupimo,u dvoranu normalno udjemo,sve u đepovima,niko nije ni pregledao :mrgreen: ne znam ima li lože i u jednoj dvorani?mi smo bili u dvorani 2,valjda je to najmanja,od 80mjesta ili je srednja od 120 :| i da,zamjerku sam imao na subtitlove,hem sto nekad kasne,hem sto ruzno izgledaju.u cemu je fazon ne znam.moze neko pomislit da ja samo kritikujem i da mi se ne sviđa kino po mojoj prici,mada nije tako