Neko je ovdje spominjao da su skratili Harry Potter u Cinema City. To nije tacno jer izgleda sirom svijeta se zale da su ih zakinuli za 5-10 min u filmu. Jednostavno nisu iskoristili neke dijelove knjige pa se dobije onaj osjecaj da nesto fali.
A ko kaze da je vidio tih 5 minuta? Izgleda da svi misle da je film izrezan a da jednostavno niko ne zna da li uopste postoji taj dio u filmu
A koji drugi su pogledali tih 5 min. Svi se zale da u filmu nesto fali jer nije uradjen 100% po knjizi.
Pogledo sam ja tih 5 minuta, uzeo pirata iz videoteke i ima tamo normala :mrgreen: Dodushe, snimak je bio smece, ali taj dio filma je definitovno izrezan
otvaranje multipleksa u Zenici(ovo dole sam napisao u drugoj temi pa samo c/p ovdje) evo sad sam se informisao na internetu,i danas je prikazivanje 2012 filma,a sutra se taj film kao pušta tek u americi nek i u našem selu nesto ima.kino dvorane su sa 80,120 te 170 ili 200 mjesta(zavisno od stranice do stranice) a cijene karata bi trebale biti 3,4,5KM zavisno od termina. http://www.zenicablog.com/index.php/zab ... eksa-ekran
sad idem,valjda nisam zakasnio na kupovanje karte.valjda se neću džaba smrznuti a 2012 bude li odron,sve cu im po spisku,valja 2,5 sati sjedit
blokbaster obicni?jesenji hit eto kako :/ uglavnom,propao odlazak.dosao dole s jaranima,sve karte rasprodate,za sve filmove,za sve projekcije :lol: sutra cemo ranije kupit karte i osigurat se inace,u samom objektu je super,ugodna atmosfera,puno raje.dvorane se sutra nadam da cu isprobat.