Naravno da su ekspanzije naplatili, koliko su mapa naplatili, skinova, oružja, lootboxeva, imaš li season pass? Imaš li svake godine trivijalne nastavke. Od 2012-te je izašla jedna ekspanzija i necromancer. Vidi šta su serijali poput Call of Duty i Star Warsi naplatili.
Diablo 3 je kao igra vrijedi vise nego cijeli COD serijal. Meni licno je dosadila zbog grindanja, cak sam posudjivao acc. kolegi sa foruma. Kada je izlazila spominjao se PvP da na kraju od toga nije bilo nista. I AH su ukinuli umjesto da su stali u kraj onima koji su to zloupotrebljavali.
AH je bila jedna od meni zanimljivih stvari u igri dok ju nisu uništili.. Ma previše grindanja za igru koja ti ne daje nikakvu satisfakciju napretka.
Ja je igram preko SX OSa i radi ok sve, ne trazi internet da bi radila. Sent from my P20 Pro using Tapatalk
Staviš najveću dostupnu težinu, uđeš u multiplayer i leveluješ se za 20 minuta, nakon toga sat riftova i imaš lika koji je spreman za grindanje. Zar ima svijeta da bi upalio Diabla radi single player kampanje?
Nista, predjes story na nekom od vecih nivoa i to je to Samo gledanje u plafon je dosadnije od grindanja riftova.
Odes na public matcmaking, uletis kod nekog sa extremno velikim lvlom, on te odvede na 1-2 najteza rifta, i dobijes brulu stvari, plus se lvl up toliko da onaj lvl counter nikad da stane. Ja tako jednom uletio. Lik toliko brzo isao i ubijao da ga nisam mogao pratiti. On i zavrsio a ja vamo za njim klapam i kupim sve stvari. Lol
Darkening of Tristram / original Diablo homage je ponovo dostupan: https://www.gamespot.com/articles/diablo-3-anniversary-event-returns-marking-first-t/1100-6464168/