Svaka im cast, super su kosu uradili, inace, kad su cut-scene lupam po gamepadu da ih sto prije ukinem, pogotovo u FUT-u, zaboli me za kosu i akne na licu igraca. Nikad losiji gsmeplay fife. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Kretnje igraca i trcanje su nerealni kao i prije 20 godina. Samo sto je sad malo smoothly... A grafiku ne mogu poboljsat nista posebno više jer ne igras first person view. U ovim scenama mogu komotno ubaci i prave snimke, isto ti ga dodje, svakako niko ne gleda. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ima li neko od forumaša da bi drugarski posudio origin key za fifu 16 na sat-dva, samo da isprobam kako radi full verzija nakon svih ažuriranja?
Fifa ko Fifa, nekad ide sve kako treba, nekad neobjasnjive stvari. Ono sto je dobro je sto je sad jako lagano doci do finog tima u FUT. Uradio sam 5 placement matcheva, smjestilo me u div5 i za to sam dobio 44k coinsa. Onda odigram par utakmica i dobijem 20k kao sedmicnu nagradu. Sasvim ok tim za te pare, slijedeci apgrejdi su igraci od 200k+ za marginalno poboljsanje statsa. Takodje, mislim da je svaka utakmica bila 8+ golova tako da definitivno nije dosadno.
Pa lako je doci do meta gold ekipe, zato je npr Gomez najbolji i uz Varanea najkoristeniji stoper u igri, a ima ocjenu 83, ali zato ima Pace 80+. Na drugoj strani neki stoper ovr 87, koji ima losiji Pace je apsolutno neupotrebljiv. Iz istog razloga su igraci tipa Saint-Maximin, Adama i Dembele, Martial... nezaustavljivi. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Najava na Eurogameru: https://www.eurogamer.net/articles/2021-07-20-fifa-22-on-next-gen-plays-nice-on-the-pitch
Jok, klizeci start na liniji gol auta, tu u ravni lopte, ja reko evo ga penal u sudijskom, kad ovo prikaza. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk