Zadnja Fifa koja je vrijedila cemu je bila Fifa '99, ali ni ta Fifa tada nije bila ni do koljena Soccer-u.
još jedna glupost koju sam otkrio kod nove fife. radi se o tome da su brojevi na pojedinim dresovima klubova u istoj boji kao i sam dres, pa se broj na dresu uopšte ne vidi, tek se obrisi naziru. ovu glupost još nisam vidio niti u jednoj prijašnjoj fifi.
Bilo je i u prijasnjim FIFA-ma uglavnom kod nizih liga i manjih klubova, gdje su dresovi samo kao majice.
Evo probao punu verziju, meni ne ljava nikako. Jedna stvar me cudi - EA je uvijek pucao na sto bolju grafiku, a pogledajte ovaj prelaz trave u 08 verziji, pa Fifa 2001 ima bolju travu.. FIFA 2008 trava: i FIFA 2001 trava: Jedino sto je vadi je sto se moze igrati preko neta sa rajom bez koristenja Hamachija, neg samo ukucas neciju IP i sutaj
Ja nisam uspio pokrenuti fifu javlja mi: A required security module cannot be activated. This program cannot beexecuted (7000) Citao sam po nekim forumima da se to desava zbog prgrama za virtualne drive-ove ali ja ih ne korisitim...
haha pokusaj sa jos jednim frendom na jednoj tast scena docem pred gol stanem i trazim tipku za sut a on trci oko mene ko lud :smt003 i na kraju stisnem pas ... :smt005 ma fifa nish spesl , ne kontam zasto su je nahvalili onoliko ...
evo sad sam instaliro i upalio par minuta ovu igru...sumnjam da cu je ikad ponovo pokrenut....ja ne znam sta je, dal je u mene ocni vid ostecen il kompjuter il je nesto deseto...al dzaba dadoh 3KM..... prije par godina sam igrao fifu 05 na fx 5200 bila je to solidna igra(tada nisam cuo za pes)...a sad ova fifa 08 na mojoj x1950pro pravo lose izgleda.... fifa 05 sa deset puta slabijom grafom izgledala je ako ne bolje onda isto...dobro mozda je nepravedno ocjenjivati bez da sam poigro makar jednu partiju al kad vidim kako lopta leti ko napuhani novogodisnji balon...dobro ukusi se razlikuju al nemogu da vjerujem da neko preferira ovaj jad i cemer nad bilo kojim pesom....