Re: FIFA10 PC screens Gdje nadje Facebook link, ziv bio? Mogao si naci nesto pa postaviti i na forum da se vidi. Inace, sta je ovdje zapravo novo u odnosu na bilo koju od prethodnih verzija?
Re: FIFA10 PC screens Evo nekih zanimljivosti u vezi vjecne teme 'FIFA vs. PES'. FIFA serijal svake godine ne donosi pomake koje igraci ocekuju (kopija PES-a sa boljim interfejsom i grafikom), no svejedno vecina to ocekuje iz godinu u godinu, dok s druge strane u posljednjih par godina moderno je pljuvanje PES-a u smislu "PES 6 je zakon, ostalo je nerealno". Bilo bi super da kad se vec kritikuje da ljudi napisu sta tacno zele (iz svoje perspektive) s nekom novom verzijom, sta bi ih usrecilo itd.
Re: FIFA10 PC screens ma nema tu nekog napretka. Fifu igram PES sam probao par puta. Posto nisam neki veliki fan fudbala, draze mi je sa fifom zbog licenci za klubove i igrace. Grafika ne moze puno bolja trenutno, jedino AI i kontrola lopte, s time da je meni i ovaj u Fifa09 sasvim dobar. I onako igram na easy
Re: FIFA10 PC screens moja zelja bi bila da je kretanje igraca, fizika lopte, i komplet dinamika igra preuzeta iz PES 6, da je grafika next-gen (al niposto da su igraci neproporcionalno glavati kao u PES 2008) i da im se dresovi viore kao u NBA 2K , da nam ubace mogucnost odabira i japanskog kometatora (najjaci je bio u prvim WE serijalima na PSXu).
Re: FIFA10 PC screens nisam ja , to su stavili na jednu fifablog stranicu i ja sam samo copy/paste. evo i drugih/boljih slika na ovom linku: http://www.gamespot.com/pc/sports/fifas ... eader;more
Re: FIFA10 PC screens ali opet će ova fifa biti bolja od prošlogodišnje, barem ako je suditi po slikama i najavama poboljšanog gameplaya.
Re: FIFA10 PC screens Volio bih da pes poradi na input lagu, napravi takticke promjene obrane, i promjenu igraca napravise vise fifaoliko. Fifa da je samo malo fluidnija sa gameplayom, da je samo malo tecnije dodavanje i sve rasturila bi pes uzduz i poprijeko
Re: FIFA10 PC screens dobro to, ali ovogodišnja pc verzija će isto tako biti bolja od prošlogodišnje pc verzije, barem po svim najavama. a dotad, uživajmo u najnovijem fifa10 traileru, izgleda odlično: http://www.youtube.com/watch?v=z26QfCFm ... r_embedded sistemski zahtjevi za novu fifu sa fifax.net: Процессор: 3.2 ГГц одноядерный или 2.4 Ггц двухядерный Оперативная память: 1 ГБ (для ОС Windows XP) или 2 ГБ (для ОС Windows Vista) Видеокарта: GeForce 7800 и выше, ATI Radeon x1800 и выше, поддержка шейдеров версии 2.0 или выше Видеопамять: 256 МБ Устройства ввода: клавиатура или геймпад с двумя стиками Оптический привод: 8-ми скоростный DVD-привод или выше Место на жестком диске: ~4.4 ГБ Интернет: наличие интернета для установки игры и онлайн режима
Re: FIFA10 PC screens izlazi 2. oktobra na svim platformama... a i ovo sve dosad je skoro, pa zvanično, danas je teško šta sakriti ))))
Kakve su restrikcije, koliko minuta? Pretpostavljam da bi se trebao pojaviti i neki patch protiv time limita, ako ga ima