Google Android - oficijelna tema

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Esh, Mar 1, 2008.

1. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

2. Haker

Haker Veteran foruma

Nista ja ne vidim. Na slikama upale tu sivu podlogu, u normalnom radu ja ništa ne vidim.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

aNaToMiC ! likes this.
  3. dams82

dams82 Overclocker

Ne. Sjećam se na šaomi da se malo znao primjetiti senzor otiska ispod ekrana. A za proximity ne znam, trebao bi biti virtualni, ili ipak fizički ispod ekrana?

aNaToMiC ! likes this.
  4. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Thanks for feedback, mnogo ruzna stvar iskreno, nadam se da me nece potrefit :D

dams82 likes this.
  5. Haker

Haker Veteran foruma

Ma kupi bez opterećivanja. Evo instalirao sam ovaj screen tester pa evo sive podloge. [​IMG]

hurmash1ca likes this.
  6. dams82

dams82 Overclocker

Pa to što se kao vidi se vidi kroz ekran uživo, ne može izaći na skrinšot.

7. selvin

selvin Moderator

Ovo je pravi old school materijal za roflmao temu :D Pa mogao si screenshotovat i pozadinsko osvjetljenje :D

Sent from my SM-F711B using Tapatalk

Pelikan, zippoo, Haker and 3 others like this.
  8. Haker

Haker Veteran foruma

Slažem se :D

9. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Jeste li stavili i koje zastitno staklo na displej?

10. dams82

dams82 Overclocker

Ja nisam, ne volim ta stakla. Samo mous case.

11. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Na P20 Pro sam kako sam uzeo telefon pa sve do dan danas na onoj fabrickoj foliji sto dodje na mobitelu. Mislim da je nisam imao nikako da bi pofino izgrebao displej od kljuceva i milion drugih situacija i stvari.

12. dams82

dams82 Overclocker

Jbg ja ne držim mobitel sa ključevima, uvijek odvojeno, ako je u džepu u taj džep ništa drugo ne stavljam... Nije mi se nikad izgrebao ekran. Ko drži treba staviti staklo jer kad se izgrebe samo zamjeniš i idemo dalje...

13. Qler

Qler Veteran foruma

Ni ja ne volim te zastite, ali evo ovaj S24U mi je u futroli, ali ni na njemu nemam folije ili slicno...

14. Haker

Haker Veteran foruma

Ja nikad a nisam nikad ni ogrebao staklo. Imam osjećaj da ta zastita pukne na prvom padu pa.ljudi misle da bi tako i ekran

15. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Ma nisam ni ja nikad do sad imao staklo, samo onu foliju obicnu.

A dzaba, nekad se slucajno zadesi nesto pored telefona u dzepu, svakako ne volim da guram previse stvari u dzepove, a u onom gdje mi je telefon ima vise prostora nego u drugom gdje je novcanik. Pederuse one svakako ne nosim..

Nije mi toliko do eventualnog padanja telefona nego cisto da zastitim zbog glupih parnica.

Jednom mi se desilo da mi je kljuc od auta ispao tacno na onaj "fake home button" od P20 Pro nakon kojeg je isti crkao jbga.

16. zoi

zoi Veteran foruma

Stavio neku jeftinu kinesku. 5 KM a zaštiti i od grebanja i od udaraca.

17. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Hebo mater treba cijeli pik srušit'.

Tona oglasa za S23 256, niko nema na stanju.

18. dams82

dams82 Overclocker

De ba, uzmi 128,i ja sam ganjo 256 pa odustao, bezveze mi bilo dat oko 150KM više za nešto što neću koristiti...

19. adsubzero

adsubzero Komšija

Malo je to...

20. dino73n

dino73n Veteran foruma

I ja sam kupio prije 3 godine iphone 13PM sa 256gb i evo sad gledam zauzeto 70gb a uopste ga ne stedim. Jedino ne snimam duge 4k@60 video zapise. Ako ne nosis veliku istoriju sa sobom s proslog telefona 128 nije malo.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

dams82 likes this.