Google Android - oficijelna tema

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Esh, Mar 1, 2008.

1. Qler

Qler Veteran foruma

Ima 45KM u kutiji 1520 lik prodaje. A ove su neki lot, ima ih puno, i samo su telefoni, bez ičega

2. nivla

nivla Komšija

ma to zbog starosti i 10km je puno, prakticno neupotrebljivi kao mobitel

3. Qler

Qler Veteran foruma

Ma nema realne upotrebe danas, ništa nema. Raja nešto krpi vidim telegram i viber su osposobili. Neki dan na Reddit lik za Symbian nešto napravio da WhatsApp radi, Ali sve je to tankosava. Čisto zbog nostalgije eto... Ne znam ni ja što...

4. zippoo

zippoo Veteran foruma

Pa to i jeste sada zanimljivo,sto nema podrske a zajednica entuzijasta radi jos uvijek i svako malo nesto naprave. Windows 10 mobile je sistem kojeg su do najsitnijih detalja otkljucali i hakirali i znaju kako da sta naprave.
    Ja sam koristio i skidao i cackao sve do prosle godine i koristio L950 za slikanje artikala za prodaju ali sada koristim Honor,mada slike sa L950 imaju neki poseban stih,posebno dobre budu kada preko irfan view uradis onu automatsku korekciju svjetline.

Last edited: Apr 30, 2025
    Qler likes this.
  5. dams82

dams82 Overclocker

Neki dan kad sam otpakovao S25 koji sam kupio za oca sam baš bio pod dojmom.... Međutim sinoć mi se moj s23 apdejtovao na android 15 i one ui 7.0 i stvarno ima nešto u tome, kao novi uređaj da imam. Boje su nekako moćnije i sve izgleda ljepše....

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

6. Haker

Haker Veteran foruma

Drži li baterija isto?

7. dams82

dams82 Overclocker

Teško je reći jer nemam istu rutinu kao inače, na godišnjem odmoru sam u Italiji. Vidjet ćemo od ponedjeljka kako će biti.

Haker likes this.
  8. Haker

Haker Veteran foruma

Evo i ja sam pa ćemo vidjeti. All good sve je okruglastije i ljepše animacije ali sto su od baterije gore u ćošku napravili ovo jaje ružno em ne vidim broj koliko ima baterije tj jedva ga vidim.

9. dams82

dams82 Overclocker

Pa bijeli dio je napunjeni, a sivi prazni, to ti već govori o postotku slikovito bez da pročitaš broj.

10. Haker

Haker Veteran foruma

Ja to volim tačno u procenat znati :D mimo toga osvjezen telefon, mislim da nikakav nije upgrade na s25 tj da se ne može skontati razlika u radu

11. dams82

dams82 Overclocker

Jesi preciza nema šta
    Ma i ja mislim da nema neke razlike sada. Vidjet ćemo šta će donijeti s26 i hoće li se isplatiti mjenjati tada.

Haker likes this.
  12. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ne bi se skontalo u radu nista ni da je S20 dobio android 15 i OneUI 7 :D

Jednostavno flagship telefoni svi rade izuzetno brzo i fluidno i tesko je neku razliku u radu primjetiti.

EL NINO CFC, dams82 and Haker like this.