Meni izgleda super ova FH4, kao neki nastavak na FH3 ali pakasi izbacili Mitsubishi, Toyotu i Lexus, nidje veze kako cu bez Eve i Supre
#AssassinsCreedOdyssey has gone gold!! We hope you'll be enjoying playing the game as much as we did developing it and can't wait to see which paths you'll choose. Your Odyssey starts on October 5.
Evo probo shadow of tomb raider i na samom sam pocetku. Igra neigriva u dx11, ne zna koristiti cpu preko 40-50% i fpsi padaju na 35-40, kada prebacim u dx12 ista scena cpu iskoristenje ide preko 90% i fpsi 70-90fpsa.
pa da ali ima ljudi na win 7 i win 8. Samo kazem, nikada do sada nisam vidio ovoliku prednost dx12 u odnosu na dx11, i rijetko gdje sam vidio da mi iskoristivost cpua ide preko 75% a kamoli 90%. Sve igre bi trebale imati ovakvu podrsku za dx12.
Ima i XP nostalgičara i ostalih koji su paranoični u vezi telemetrije, al' u svakom slučaju bolje bi bilo za PC gaming generalno da se igre rade samo za Win10.
Project Stream is a test of Google’s streaming technologies in the US. We’re testing interactive video streaming and have partnered with Ubisoft to test the streaming capabilities of Assassin’s Creed Odyssey.
Prije da je ovo prvo. Izgleda k'o Origins, lijepa igra, ali ništa "revolucionarno" (imho). Trenutno igram Origins, nema teorije da održiš 60@1080p (mix Medium/High/Ultra High u postavkama), osim ako si negdje u pustinji ili mjestu udaljenom od grada.