Britanija je samo jedan mali region. Ne mora značiti da će dogovor propasti ako jedna regija ne odobri. To samo znači da nemaju dozvolu da prodaju na Britanskom tržištu Ubisoft naslove do 2033. Bitno je da prodje EU i FTC ako planiraju da kupe u skorije vrijeme.
Britanije je daleko od malog regiona, tu čitav Microsoft ima ogromne operacije, od ugovora sa vladom, preko vojske do potrošača. Ne mogu kupiti da ne prekrše već sklopljeni sporazum sa CMA, znači od toga nema ništa. Ne znam kako si to zamislio ali tako ne ide. Dobili bi zabranu za čitav Microsoft za čitavu Britaniju, ne samo za ubisoft. čak i kad bi moglo, a ne može, samo ubisoft, opet to nije samo ubi nego i čitav ABK. Uglavnom nena ništa od toga.
Jest i na kraju su morali pristati da prava na cloud gaming za ABK daju ubisoftu u Britaniji na period od 15 ili 10 godina i da nemaju pravo kupiti ubisoft za taj isti period.
Podbacio Ragnarok na PC. Mozda samo pricekat patcheve, svi ovi problemi izgledaju rjesivi. Sent from my iPad using Tapatalk
Haj nemoj zezat kako podbacio, ja uživam igrajući, a još je Rune verzija bez pečeva. Možda jer imam jak Pc pa mi je ok, gonim ga na 120fps, nisam osjetio niti jednog jedinog dropa ni kreša, eo imam 11h ingame.
Jao gledam AC shadows glavni lik crnac ne znam samo kako nisu nekog transeksualca stavili, sta ce im crnac Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ima zato lezbaca u Ghost spinoffu, klasika zapadnjačka napravi kec dobar a u nastavku guraj politiku. AC shadow je krahno prije nego je i izašao. Rap muzika i gay crnac samuraj u feudalnom JapanuOdgodili ga eno za februar da kobajagi 'poliraju' i dodaju više contenta jer Outlaws se prodao jedva milion kopija.
Možda i jedini AC koji će me zainteresovati. Hvala na napomeni Hakeru, inače se ne bih ni trudio da pogledam ijednu vijest na tu temu.
Yasuke (Afrikanac) istinita licnost, jedan od protagonista u AC: Shadows, je 1581g postao samuraj u sluzbi Oda Nobunaga, u to doba najmocnijeg covjeka u Japanu. Tim cinom je Yasuke, postao prvi strani samuraj u Japanskoj istoriji. Zvuci kao super prica. Od njegove sluzbe za Jesuits (vjerska Katolicka sekta osnovana u Francuskoj, a ratificirana u Rimu 1550g) iz Portugala, do eto samuraja. Ovo bi mogao biti jedan od boljih AC.
Nisam upratio info za novi AC, prvo što mi google izbaci je ovo Ako je istina onda su ukakili igru prije izlaska
Istinita i fenomenalna priča, na istu temu s malo pretjerivanja ima na Netflixu i anime Yasuke. Problem je današnja mladež koju na Youtubeu u centrifugi drži potplaćena fašistička mašinerija. Koliko god je zabavna industrija zatrovana korporativnom političkom korektnošću, isto toliko i veći problem jeste i sistematsko regrutovanje mentalno slabe, nenačitane ali brojne zajednice za širenje mržnje svuda unaokolo pa i na ovom forumu. Kako kažu KUD Idijoti - "Glupost je neuništiva". Kao iskreni ljubitelj samurajske tematike držimo ovo na oku. Problem može biti loša mehanika, loš development. Lik i priča, sve je na svom mjestu.
Sad kome je ispran mozak neka ostane otvoreno pitanje. Ti uživaj u crnom samuraju sa rep muzikom, pa onda zaigraj dragon age i kreiraj jednog transvesita, i onda neka ti bude izvor informacija netflix Btw samo da vidiš kako su Japanci primili ovu lijepu priču Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Znaci Dragon Age postade Drag Queen Age, igra napravljena po volji direktora koji je trandza. Ludnica...
Pa nemojte pravit lik da vam bude transvesit. Vi napravite kakog machomena, ili tako nesto da se osjecate kao prave muskarcine koje igraju fantasy igru. Problem rijesen.
Ja to smeće ne bih nikad niti igrao, ali sutra ti dijete upali i treba birati izmedju deset spolova. Ali ako ti je to normalno, top. Izgleda da ostatku svijeta nije, zato sve ove kompanije lagano propadaju. Sent from my SM-S911B using Tapatalk