ovo zaozbiljno, jel fol je toliko glup, da nijedna ne more bitchshieldat na njega...odatle onda imas otvoreno za dalje :smt006
Sinoć pogledah dokumentarni Extra uz drugu sezonu Seinfelda, i Larry David me zabavio i nasmijao više nego svi glumci zajedno u 10 epizoda te druge sezone :idea: :idea: :idea:
evo samo kratki izvjestaj...sada sam zasao duboko u 3. sezonu Seinfelda i sada to vec pocinje liciti na nesto..dal se ekipa uigrala ili sam se ja privikao sad ne znam....
Gledao sam nekad davno Seinfelda na tadašnjem HTV-u. Epic serija. Likovi su prejaki pogotovo Constanza i Kramer. Mogao bih opet pogotovo kako sam sagledao Breaking Bad pa ne gledam ništa izuzev GOT kad na kapaljku izbace nove epizode.
Poceo sam gledati Person of Interest. Pogledao prvih 8 epizoda. Par zamjerki ali nista strasno. Svidja mi se pa moze i od mene preporuka.
Ja sam pogledao sve do sada. Ne znam sta da kazem o seriji, nije nesto, ali je liku legla uloga fantasticno, tako da je izvlaci. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
The Walking Dead,do sada čista 10-ka...Čekam završnu sezonu u Decembru,ako se ne varam,i to je to... ....X-Files,još 3 sezone ostale da se pregledaju 10
Ja sam pogledao Homeland. Tema serije je dno dna, ali serija je odlicna. Preporuka. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Homeland sasvim solidna serija, odgledao do sad snimljenu prvu sezonu. Pratim još "The Firm", po mom ukusu dobra serija kao i "Human Target", nešto starija serija.
Zato je i pokrenuh najjaca je u regiji. Samo da znas da imas 2 epizode "rode u magli" nastavak iste serije. Preporuka je isto The big bang theory"
Vidio sam to na siteu 'dobra stara vremena' pa cu i to pogledati ovih dana, hvala na napomeni. A the big bang t. mi nije nesto gledao sam prvu sezonu dosta davno i nije mi se ono bas svidila ono tipa 'jedva cekam kad cu se zavalit i gledat iducu epizodu', vise mi je ono tipa kad se bezveze zavalis da vidis sta ima na tvu i naletis na nju onda bi je pogledao.
Potpis, a za razliku od npr. How I met your mother koja stvarno ima priču UZ strašno dobar humor i gdje epizode jednostavno ne smiješ preskakati! :wink:
The Killing, neobicna krimi radnja, gdje se jako detaljno prilazi i istrazuje ubistvo, dakle nije ko CSI gdje u epizodi ljudi 5 ubistava rijese!!! I The River, nako horor/triler, da se pogledati, traje nekih 8 epizoda mislim da ce biti jos sezona!