Imam zenu i zivu mater,nomalno da znam A ja inace ne pocinjem serije jer su opasne,oduzimaju mi dosta sna,to kad krene nema kraja,jedino da stanes na pola epizode jer ako docekas kraj stanu tamo gdje obavezno ocinjes slijedecu. Odgledao sam dextera,24,prision break, i vratice se rode. Rode stvarno treba odgledat jer su neponovljive.
sto bolan seherzadi 9,5?Meni je vise kao 8 . Family guy 10 American dad 8 Spongebob squarepants 10(nije sega)
Zar se fakat ložite na nju? Pa bila je dobra prve 3-4 sezone, max petu a i to je pretjerivanje, i onda je postala totalno bezveze. Anoreksična, ofucana, jednostavno nikakva :?
Jel mi se čini, ili fakat niko nije spomenuo novog Sherlocka (BBC produkcija)? :shock: Čista desetka, ima prva sezona već na Blu-rayu/DVD-u, a sinoć je krenula i na Fox Crimeu, sve preporuke Btw, Bilbo-Smaug kombo iz Jacksonovog Hobbita glumi glavne likove u seriji
Ayup, meni fantastična, kao i svima koje znam a koji su je gledali (ionako sam zadnji u raji koji je počeo gledati, kao i inače ).