Neces naci vise te cijene,zaboravi. Moja ves masina je sada 1300 KM a bila 900KM kada sam ja kupovao i jos naletio na neki popust,platio je 700 KM na kraju. Na ekupi. To je bilo 15.1.2022.
https://www.ekupi.ba/bs/Kućanski-ap...a/Candy-sušilica-CSOE-H10A2TE-S/p/EK000416485 novi model skoro isti.... Ako iskoči kakva akcija bar 10% će ići dole....
Moja bila ispod 600 KM LG 8kg DirectDrive sa kromiranim vratima, sad obična bijela vrata oko 900 KM isto u Bingu.
Bosch je uvijek bio na cijeni. Gledam cijene Gorenje, iste kao prije godinu dana. Moja 8kg, 1400rpm, inverter, cijena na stranici je oko 730KM, dali staru i dobili nekih 50KM popusta+ za gotovinu bilo jos nekog popusta. Mislim da je izasla na kraju oko 650KM. 10 god. garancija na motor. Normala masina, dosta tiha, a grmalja svaki dan, nekada i dva puta na dan.
Sada haman pa sve imaju inverter motor,koji se uopste ne cuje da radi,cujes samo pljuskanje vesa u masini. I manje vise sve su dobre dok su nove...pitanje je kakve ce biti nakon 5+ godina
Čovjek traži sušilicu, a ne veš mašinu. I ja sam napisao da sam prije dvije godine uhvatio na akciji nekoj za 655,sad je eto 8xx, nije baš velika razlika, a novi je model izašao, mada je skoro pa ista... A veš mašinu sam prošle godine kad je tvoj buraz kupio ja uzeo za 950KM boš seriju 4,ne znam pošto su sad.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Kod mene mile u heavy duty rezimu, cudno kad ne rade Vidjet cemo dugorocno hoce li se isplatiti visa cijena.
Hoce naravno. Samo sto miele nije neunistiv i nekvarljiv nego je popravljiv. Sve se mjenja sve se skida sve se noze dokuciti. Ode lezaj mjenjas lezaj a ne kao kod ovih mainstream modela strada lezaj ide bubanj s kazanom i motorom i ekektronikom i remenom Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ves masina je teska ko crna zemlja LG u bosni barem 50% laksi, proskakala kroz godinu dana, a i vidi se po samoj izradi bubnja da je tri nivoa losija, kostala tacno 50% mileta. Susilica evo 13 mjeseci u akciji, samo mi zao sto je nisam prije kupio, tacno digne kvalitet zivota u stanu
Trebam da kupim peglu sa onom parnom stanicom. Imao Gorenje i prestala raditi. Koji proizvođač je u ovom području dobar i kvalitetan? Npr. našnjuho sam ovu: https://www.tehnodepo.ba/proizvod/philips-pegla-sa-parnom-stanicom-2400-w-gc7842-40/8239
Bekovu uzeli prije 4 godine, konstatno radi i za sad nikakvih problema. (malo skuplji je model bio, toplotna pumpa - inverter motor) Samsung masinu prije oko 5 godina , prosle godine pocne zezati pri biranju programa, ne ufati svaki put. Dosli majstori (neka akcija samsunga je bila pri kupovini pa je garancija produzena), kazu otisla maticna (programator), donjeli novi, namontirali i onda tek vidjeli da nije do toga, neko napuknuo kolut za mjenjanje i preskakao. (makar sam dobio novu maticnu.)
Ja sam ove (sad već prošle) kupio gorenje sušilica, za sad radi extra, a još sam kupio polovan Dyson usisivač, Philips kafe aparat i xiaomi usisivač x10 plus. I stvarno sa svime sam prezadovoljan...
Meni evo krups EA81 i dalje radi a polovan uzet, zamijenjen u ovlaštenom jedan dio tzv grlo koji uvlači kafu u mlin i otad je napravila još puno kafa Philips bio u prošloj firmi s onim dodatkom za latte/capuccino extra stvar. Ako ostanem još ovdje u ovoj kući vjerovatno ću uložiti u kuhinju i garažu, pored termoizolacije, pri čemu za kuhinju bi išli ugradbeni elementi i mašina za suđe, mada iskreno ovaj ariston hotpoint šporet i gorenje low frost frižider me odlično služe, a bili na sniženju, oboje tad plaćeni oko 700 KM. Usisivač samsungov progutao šute od građevinskog materijala pa je izgleda malo začepljen ali radi, imam i onaj štapni rovus nije neka sreća, brzo se napuni i pregrije, planiram uzeti onaj ko industrijski karcher, može i mokro i suho.
ja imam karcher t10/1 i dobar je ali treba uzeti one kao mikrofiber vrecice a ne one kartonske, iako su naizgled skuplje ove kao mikrofiber mozes napuniti do vrha i onda baciti bez bitnog gubljenja performansi i usisne snage, dok ove kao karton kad dodju do pola moras zamijeniti jer osjetno slabije rade, ima i opcija da se kupi kesa koja se istresa za 140km za stapni smo na nekoj akciji kupili bosch 7 unlimited za 500 i ja jos bateriju 4mah za 100, koristimo skoro svaki dan i ekstra je, ovaj t10 postao smor
Hvala, ja sam gledao WD3 i WD4 pošto imaju u pennyju. Dosad sam furao posudu, ali em se to brzo napuni, em kad istresaš razbacuje prašinu okolo Mada dobra je i ta varijanta sa reusable kesom. Redovno to očistim i operem filtere pa miriše usisivač na Lenor idući put kad se usisava Ali opet se brzo napuni, izgubi snagu, a nakon dužeg korištenja pregrije se elektromotor i onda neće da upali dok se dobro ne ohladi. S obzirom da se kuća lako isprlja, jer ima izlaz na terasu pa uđe svašta, lišća i razne prljavštine, baš mi treba malo bolji usisivač, ovaj Samsung je ok za stana.
I kod mene je taj krups, isto polovan vec godinu dana radi odlično Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ja imam WD4 i prezadovoljan. Samo obavezno uzeti vrecice od flisa nikako papirna, ne mozes ga odvojit od tepiha kakvu snagu ima, cak i kad je vrecica puna usisava kao da je prazna, a sa njim sam znao usisavati i otpad od cigle i pijesak, a ponekad ga prikljucim na ubodnu pilu kad radim u kuci sa njom, to mi je najbolja stvar, jer drugi usisivaci nisu imali snagu za takvo nesto. Nedavno isto prao jedan dio tepiha izvadio vrecicu i usisao mokar tepih, izvukao vodu i ocistio tepih bolje nego da sam ga ribao vani, a plus skoro ga isusio.