uz njeg dodje 3ah bude oko tih deklarisanih kad nije na max(auto) na max 15 min ja sam kupio 4ah moze preko 1h usisamo cijeli stan 75m2 na max oko 20-25min mi punimo u uredjaju obje baterije su za power for all i ne moze svaka bosch, mora biti iz for all serije, i ja sam kontao da moze svaka bosch ali ne moze
Oke, hvala, odem do domoda da vidim imaju li i koliko. Kod mene je 65m2 mislim da je sasvim dovoljno, a to sto sporo puni je prednost duže ce baterija trajati. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
po ovoj cijeni je bio u genelecu, sad nema, dosta su skuplji, i ima ovaj iz lukavice shop 500km provjeri da nema tehnodepo jer iz nekog razloga daju lude popuste za kes
Ja sam kupio samsung jet 75, cini mi se 450, na rtings nemaju recenzije za bosch, ali ovaj je jaci od dysona
https://3dbox.ba/product/bosch-akumulatorski-usisavac-serie-7-bbs711w/ Ovaj jedino ima kod ovih po toj cijeni, ako ga ima na stanju. Nikad čuo za ovaj 3d box. @mobsterc kakav je Samsung, sada imam neki njihov, doduše normalan usisivac na struju ali zgradu digne isto Jet motor Sent from my SM-S911B using Tapatalk
krajem 2023 usao s hiljadom da gledam series 8 u domodu, kad series 7 500 km i ja ga kupim, narucim jos bateriju od bateri shopa iz bijeljine i top preporucio rodjaku da je dobar, trazio vidim sve po 700-1000km, kad u genelecu bio 499 vjerovatno imas po radnjama a da ne pise za 499, ovaj iz domoda nije pisalo da imaju igdje na stanju online, ali u radnjama imali
Imas ovih raznih sljamsunga, u zavisnosti sta dodje od opreme, ako je full jet 75 ili 95 dobijes onih nekih cetki te za ljubimce ovo ono, ali ima verzija i bez toga, samo se treba zaroviti, ima ih ne znaju sta prodaju. Tebi je bitno da je motor ovaj iz 75 ili 95, pa ukucaj samo jet i malo listaj ovo oko 500. Osim naravno ako zelis sve te nastavke
Ja kupio polovan Dyson V10. 399KM. Skoro odmah sam mu morao mijenjati prekidač, plastika pukne, kasnije vidim to im je mana. Osim toga, odlična stvar. Extra usisivač.
Evo malo sam pogledao na yt danas moraš i za usisivac review gledati. Gledam ovaj bosch i nije mi nesto, mali mu ovaj spremnik a i ne svidja mi se kada ga čistiš, samsung mi bolje izgleda, veci spremnik i bolje su odradili kako se čisti a i izgleda mi da bolje usisava. Jet 65 je oko 550 km kontam njega, nesto mi se ne daje više love za usisivač Dyson mi najbolje izgleda, ali su preskupi Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ja sam skoro kupio rowenta. Bila neka akcija da se može vratiti u roku 30 dana ako nisi zadovoljan, ajd reko da ne valja ne bi tako bilo i stvarno je dobar. RH2038WO X-Force Flex 9.60 Platio 367KM Ima ta serija više modela, svi su slični u zavisnosti za šta se koriste najviše.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Mislim da ću samsunga ovaj Jet 65, nemam živaca vise gledati druge Evo ima i ja e kupi 449 i ovaj u tehnomag za isto toliko. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
https://www.ekupi.ba/bs/Kućanski-ap...-usisivač-VS15A60AGR5-GE-JET-65/p/EK000596470 Mislim da je to ovaj? Svakako ću u tehnomag, lakše mi je skoknuti do tamo, jedino ako ga tamo ne bude Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Pregledaj malo i shark, to je americki brend, prijatelj je kupio i kaze da je prezadovoljan. Isto tako neka akcija u tehnomag bila oko 500, dvije baterije
https://domod.ba/shop/proizvod/vs15a60agr5-ge-samsung-stapno-baterijski-usisivac-jet65-pet/SM2206 Evo u domodu 400-10% jos. Na rate je vjerovatno 900KM