Cijenjeni kolega, puno ti hvala na informaciji. Čini se solidna traka za one pare. A eno imaju i neka nova "obična" kučišta na akciji od 16 KM pa dalje, nije loša stvar za sastaviti neke jeftine konfiguracije ako se ima višak dijelova.
Sta bi bio najbolji izbor. Ne razumijem se nikako, sada imam gorenje crkava hoću da ga se riješim. Cijene su od 750 do 850 tako da nije bitno. Na ananas ima neki indesit bio kao 1200 sad snizen na 860 ali gledam svuda je 860.. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Elektrolux, Indesit pa Beko, to je redoslijed po kvaliteti. Barem meni po mom iskustvu sa tim proizvodima.
Za jeftine ja kupim Vox, pogotovo električno koje je samo grijač i to je to. Deset godina već dere jedno, sad ugradbena rerna već tri godine bez problema.
Ja prije nekih 13-14 godina kupim Indesit štednjak, ceran ploča, pećnica sa ventilatorom, tada bio preko 800 kada su bili od 400-500.... Žena pravi kolače po narudžbi tako da je pećnica ispekla biskvita više nego 100 domaćinstava u prosjeku.... Jedini problem je bio sa tajmerom koji je nešto poludio pa je majstor ga izbacio da ne ide preko njega ništa.... I sad radi besprijekorno. A sve ostalo Indesit nisam bio nešto najzadovoljniji kao ni sa Beko..... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Pa gledam njih je whirlpool kupio.. Hajde budi pametan. Kod nas gorenje tad smo ga platili 900 ali odmah ona kola za podešavanje ploča i pećnice počela zezati, sada jedva rade ili staviš na 4 ono grije kao da je 7. Kod sebe imam neki beko, njega sam nasljedio sa stanom kontao ga zamjeniti ali kako tu samo jaja ispečem evo ga jos i jos radi a vidi se da je star. Kontam Electrolux ili ovaj Indesit. Cijenama su svi negdje, doduše indesit je najslabiji model 800 ovi bolji 1200, mada sta tu ima, meni pekara pekara, ploča ploča, oboje peku Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Nema tu neke mudrolije...gledaj bolju energetsku klasu i to je to. Kao sto kazes,grijac kao grijac. Gledaj samo da rerna ima ventilator,jer to puno znaci. Ja sam prije par mjeseci kupio plocu i ugradbeni rernu,bas Electrolux i za sada sam zadovoljan. Rerna je odlicna a ploca kao ploca,standard na touch.
Pozdrav narode Da li je neko od vas imao iskustva sa Hisense stapnim usisivacima na baterije? Hocu starcima da uzmem neki usisivac sa baterijom da se ne handre sa kablovima, a i neki da se ne moraju grbiti kad usisavaju, ali da je i pristojan kvalitet. Uisavat ce se uglavnom tepisi. Ja sam gledao ovaj, valja li cemu? https://www.ekupi.ba/bs/Kućanski-aparati/Mali-kućanski-aparati/Usisivači-i-oprema/Štapni-usisavači/Hisense-štapni-usisivač-HVC6464A/p/EK000594733
Imao sam ja, ima ga brat i sad, relativno brzo mu je krepala baterija, ne posve, ali dovoljno da brzo izda.... Mislim da za te novce ima boljih opcija. Ja sam kupio rowenta flex seriju. Mnogo mi djeluje bolji, a platio sam oko 370 na akciji. https://www.ekupi.ba/p/EK000619448 Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ok, ok. Hvala na savjetu. Uzet cu im ovaj onda, jer ja stvarno ne znam koja je marka najbolja za ovaj tip usisivaca.
Imas na rtings dosta modela pa mozes uporediti, i sam dyson ima puno modela pa ne mozes reci da je najbolji u svemu
Narode koja marka frizidera valja ovih dana? Vrijeme zamjenuti Gorenje koji je trajao 20ak godina. Jel Gorenje i dalje top, ili sta drugo da gledam. Znaci do nekih 1,500km, da gore ima dvoja vrata frizider, ono malo siri da je u sustini, a dole da ima ono zamrzivac laticu.
Narode,ako neko zna,trebam pomoc/savjet. Naime u 11.2024. sam kupio rernu i plocu Elektrolux u Neptunu u Sarajevu i evo danas nesto nije uredu sa rernom. U podne je radila,ispekao se rucak i za veceru da podgrijem,ne radi. Pa me zanima,kako funkcionise to ako bude trebao servis,da li neko od servisera dodje to popraviti ili kako to vec funkcionise. Nisam imao iskustva sa ovim do sada. Rerna kada se ukljuci,ne grije,ne upali se ni svjetlo ni ventilator,samo radi neki gornji ventilator koji haman hladi elektroniku. Kao da koj je kakav osigurac crkao. U garanciji je rerna.
Pa jbg valjda nazoves neptun ili ako pise uz garanciju koji je ovlasteni servis. Teoretski bi trebi doci na adresu da ustanove kvar.
Ja imam dva, Indesit i Samsung. Samsung je moderni, inverter, Indesit klasika. S oba sam zadovoljan, godinama u funkciji.... Danas su većina frižidera ok.... Nema tu šta lako da se pokvari..... Sent from my SM-S911B using Tapatalk