Mobilni internet - najbolja opcija

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by Tesla, Mar 14, 2013.

?

Izaberi najisplativiju opciju mobilnog interneta u BiH

Poll closed Mar 24, 2013.
  1. BH Telecom postpaid

5 vote(s)
    38.5%
  2. BH Telecom prepaid

4 vote(s)
    30.8%
  3. HT Eronet postpaid

1 vote(s)
    7.7%
  4. HT Eronet prepaid

3 vote(s)
    23.1%
  5. m:tel Prepaid

0 vote(s)
    0.0%
  6. m:tel postpaid

0 vote(s)
    0.0%
  1. Tesla

Tesla Aktivista

Eh od 01.08 najavio BHT velike promjene pa valja sada i to upratiti

2. XTRage

XTRage Veteran foruma

Gdje to stoji ?
    Hoce li biti sta i za ADSL ?

3. Alibegovic

Alibegovic Veteran foruma

Neogranicena fiksna i mobilna telefonija. Konacno.

4. Eldorado

Eldorado Komšija

Pa uvijek je bila neogranicena :D

Plati i deri koliko ti je volja xD

5. selvin

selvin Moderator

Ne kontam, gdje/sta/kako? Jesmo li na pogresnoj temi? :D

6. zippoo

zippoo Veteran foruma

ja isto ne razumijem sta znaci "neogranicena fiksna i mobilna telefonija"
    bas je do sada bilo ograniceno ?
    moze li neko pojasnjenje ovog gore pojma

7. Vedo

Vedo Moderator

Misli se, platis fiksnu cijenu i telefoniraj 5 ili 40.000 minuta mjesecno ako zelis, cijena ostaje ista.

8. NAILS

NAILS Moderator

Na koje se to pakete odnosni?

9. Reznor

Reznor Overclocker

Da li neko ima Ultra Student Plus i moze li mi reci moze li se preci sa "obicne" Ultre na ovu tarifu?

10. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Imam ja druze student plus 2 paket(23.4KM) sa pdv.Toliko ti svaki mjesec napune.Imas 1GB saobracaja(full speed) a kad to potrosis smanje ti samo brzinu drasticno i picis neograniceno uglavnom.Treba ti kopija indexa,potvrda sa faxa o redovnom studiju i index na uvid.Tako dodjes u njihov centar s tim domumentima i to je to.Vrlo brzo aktiviraju i racun dolazi na lokaciju koju upises kao prebivaliste.

11. Reznor

Reznor Overclocker

Re: AW: Mobilni internet - najbolja opcija

I treba mi zbog interneta, a i mislio sam uzeti ovaj jeftiniji ionako nema bez 10 KM dopune nista :)

Hvala ti na ovoj informaciji.

12. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

NP.Uglavnom uvijek mozes nadoplatiti kad potrosis normalno kao i ultru.I ja sam bio na jeftinijem ali sam skontao da mi je jako malo saobracaja na njemu.Ali i na ovom uvijek jos kupim bar 5KM :lol:

13. h2o

h2o Aktivista

I da znas da ugovor se potpisuje na dvije godine, a ne jednu kao za ostale usluge. Kada istekne, automatski te prebacuju na onaj pretplatnicki paket od 15KM.

14. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Ne znam odakle ti ta informacija?Meni je ugovor na 1 god.Nakon toga traze ti opet potvrdu i kopiju indexa.I nema sanse da te samo prebace na neku pretplatu bez tvoje saglasnosti.Logicnije mi je da te vrate na ultru onda.

15. h2o

h2o Aktivista

Cuj odakle mi? Procitaj ugovor koji si potpisao, tamo sve pise. Dao si im saglasnost potpisom.

16. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Ne huji hujo :lol: ocigledno nam ugovori nisu isti.

17. anel007

anel007 Komšija

sto se tice tih prebacivanja sa student paketa haman da te automatski prebace nakon sto im ne doneses potvrdu o skolovanju za tekucu godinu, ako neces da te prebace na mini15 paket moras otici u neku od njihovih poslovnica i promjeniti paket, bar je tako kod mene bilo kad sam prestao sa skolovanjem :wink:

18. h2o

h2o Aktivista

Ma ne hujim, sory ako sam tako zvucao. Isto tako ne treba ni indeks ni kopija indeksa. Meni su trazili i ja sam im rekao da ne pise da je to potrebno, samo ti kazu OK i prebace te. I ugovori su isti za sve.

Eto vam iz samog ugovora dijelovi uslova, a za kompletne uslove koristenja usluge na linku http://www.bhtelecom.ba/uploads/media/B ... novnik.zip i fajl Prilog 6.33. Specificni uslovi Student PLUS.pdf

19. Reznor

Reznor Overclocker

Hvala, nisam na to naletio

20. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Druze ja samo kazem sta meni pise na papiru koji sam dobio.Meni je ugovor na 12 mjeseci uz obaveznu dostavu potvrde nakon 12mj sto sam i uradio.Jbg mozda su mijenjali nesto.Ja sam poruku dobio kojom su me obavijestili da trebam donijeti potvrdu u najblizi bht centar.Mozda su razliciti ugovori za sp1 i sp2 paket!?