BTW Birdman igra fantasticno ja ne znam jel covjek uopste fulio vise od 2-3 suta ukupno protiv pacersa i spursa...a dao ih je sigurno 20-ak ako ne i vise...
Zasluzeno su uzeli,ali ja ne pamtim kad sam bolju tekmu gledao od 6. tekme,ko nije gledao neka obavezno pregleda !
I nisu nesto briljirali u citavom play-offu kao ekipa. SA je imao ovo u dzepu, ali Heat je imao mnogo srece u kljucnim trenucima 6. i 7. utakmice.
kako je krenulo lbj ce uskoro biti smatran najboljim ikad od mnogih... a dobar je igrac stvarno sto reko onaj ja bih uvijek volio igrat sa njim u ekipi jer ako si slobodan za sut on ce ti uvijek dodat loptu... a i onu emisiju sto je napravio dobio je kod mene plus...iako mu to mnoge djetinjaste osobe zamjeraju
Pa nakon prve sezone ce biti problem trener, pa da im nedostaje jedan igrac koji bi "prevagnuo" do titulu, pa onda ce traziti razmjenu... Vidjeno!
haha pa zar sam ja takav? :mrgreen: ...btw svasta moze biti , ne bi me iznenadilo da uzmu titulu, ali ni da ispuse playoff...kosarka je timska igra i dosta zavisi od hemije i timske igre a posebno povreda...Enis je onako najrealnije rekao 2 runda playoffa... kako god interesantno je promatrati moreyeve carolije...
Reko da i ja pogledam Teletovica jednom, ali ovaj JJ dominira. I koji je ovo fazon sa imenima na dresovima? Jel ovo normalno? edit, dobar meč. btw, lebron je pickica
Istok je smjesan . Opet ce ovo Dzemo i kompanija uzet . Vidi se daljudi igraju sa nekih 70-75 % :lol:
Mislio moze pored Mirze tako lako. Jos ga iskulira Mirza lagano kad su kraljici malo zivci proradili. :lol: Istok jeste smjesan, jer kamara ekipa tankira posto ce draft biti jak za iducu sezonu. I Bulls-i poceli rasprodavati kako je se Ruza opet povredio. Otisao je veteran Deng u Kavaljere. Ocekuje se amnestija Boozera na kraju sezone, pa onda traziti kakva fina pojacanja.
Ma cojk ko stijena a ponasa se ko primadona . To mrzim kod sportista najvise . Pogotovi ovaj novi val simulatora